Connect with us

Externe

Atac armat în Germania, 14 oameni înjunghiați

Cel puţin 14 persoane au fost rănite vineri, dintre care două grav, într-un presupus atac cu cuţitul într-un autobuz din oraşul Luebeck din nordul Germaniei, a anunţat cotidianul local Luebecker Nachrichten, citat de Reuters.

Poliţia din landul Schleswig-Holstein, unde se află Luebeck, a transmis anterior pe Twitter că în oraş are loc o mobilizare importantă de forţe de ordine.

„În Luebeck are loc o desfăşurare majoră a poliţiei. Analizăm situaţia şi vom reveni cu noi informaţii mai târziu” – a scris poliţia.

Autoritățile încearcă acum să determine circumstanțele în care s-a petrecut incidentul și motivația agresorului.

Atac armat într-un autobuz

Potrivit martorilor, atacatorul ar fi aruncat pe podea un rucsac din care a început apoi să iasă fum, apoi ar fi scos un pistol. Bărbatul era înarmat și cu un cuțit de bucătărie cu care i-ar fi atacat pe pasageri.

Oamenii au început să țipe și au încercat să sară din autobuz, potrivit presei locale.

Autobuzul era plin cu oameni, relatează LN.

Șoferul autobuzului a oprit imediat vehiculul și le-a deschis oamenilor toate ușile. El s-ar număra printre cei atacați.

Informațiile publicate de presa din Germania vorbesc de un atacator de origine iraniană, în vârstă de aproximativ 30 de ani.

„Una dintre victime tocmai îi oferise locul pe scaun unei pasagere în vârstă când a fost înjunghiată în piept. A fost un carnagiu”, a declarat un martor. Informațiile publicate de presa din Germania vorbesc de un atacator de origine iraniană, în vârstă de aproximativ 30 de ani.

Stire în curs de actualizare 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top