Connect with us
Cinci persoane și-au pierdut viața și alte nouă au fost rănite într-un atac armat comis duminică. Incidentul s-a produs în apropierea unui sit turistic în sudul Iordaniei.

Externe

Atac armat în Iordania, în apropierea unui obiectiv turistic

UPDATE: Unsprezece persoane și-au pierdut viața și alte 29 au fost rănite într-un atac comis, duminică, de indivizi înarmați în apropierea unui obiectiv turistic din sudul Iordaniei.

Atac armat în Iordania, în apropierea unui obiectiv turistic. Cinci persoane și-au pierdut viața și alte nouă au fost rănite într-un atac armat comis duminică. Incidentul s-a produs în apropierea unui sit turistic în sudul Iordaniei.

Indivizii înarmați au deschis focul către un comisariat și către mașini de poliție ce se aflau în apropierea cetății din Karak, informează Agerpres.

Cetatea din Karak este un obiectiv turisti cunoscut, aflat la aproximativ 118 km de capitala țării Amman.

Atac armat. Una dintre victime este un turist canadian

Mai mulți agenți de poliție figurează printre persoanele rănite. O sursă a declarat că patru dintre cei morți sunt polițiști, iar un altul este turist canadian. Tot acesta a mai spus că nouă persoane au fost de asemenea rănite.

Bărbații înarmați au fost încercuiți în cetatea din Karak de către serviciile de securitate.

Tot astăzi, un atacator sinucigaş a ucis duminică cel puţin 49 de militari şi a rănit alţi aproximativ 50 în portul yemenit Aden.

Citește și: Atentat sinucigaș în Yemen. Cel puțin 49 de militari au fost uciși

Militarii stăteau la coadă să-şi primească solda, în apropierea unei baze militare. Sinucigașul s-a amestecat printre ei. Incidentul a avut loc la baza al-Solban din cartierul Al-Arish, a declarat un oficial.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top