Atac armat în San Diego, California. O femeie a tras focuri de armă la un maraton

04.06.2018
Atac armat în San Diego, California. O femeie a tras focuri de armă la un maraton

Atac în San Diego, pe 3 iunie 2018. O persoană a fost aresgtată și este suspectată că a tras mai multe focuri de armă, duminică, în apropierea locului unde avea loc maratonul de la San Diego, statul California.

Potrivit City News Service, situaţia este sub control şi o femeie a fost arestată. Poliţia nu a dat publicităţii alte detalii. Conform canalului de televiziune NBC, maratonul a fost reluat la scurt timp după incident.

Polițiștii au tras mai multe focuri asupra femeii, însă nu au nimerit-o. În schimb, un polițist s-a împușcat din greșeală în picior. Incidentul s-a petrecut la trei blocuri distanță de ruta Rock ‘n’ Roll Marathon din San Diego.

Femeia, care are în jur de 50 de ani, nu a fost identificată. Aceasta ar fi tras cu o pușcă de air soft și chiar ar fi încercat să se sinucidă într-o parcare.

Suspecta a fost reținută chiar în apropierea liniei de finish.

Te-ar putea interesa și: Atac armat în Belgia, la Liege: Doi oameni au fost uciși

Un atac armat a avut loc în Belgia, în orașul Liege, unde un individ a ucis doi agenți de poliție.

Un bărbat care a împuşcat mortal marţi doi ofiţeri de poliţie în centrul oraşului Liege din estul Belgiei a fost „neutralizat” de agenţi, după ce a luat ostatică o femeie, au anunţat media şi parchetul din Belgia, citate de Reuters şi AFP.

Citește și: Primele imagini cu atacatorul din Belgia. Cine este și ce spun martorii

Poliția din Liège a confirmat că bărbatul care a deschis focul, marți dimineață pe bulevardul Avroy din Liège, a fost împușcat mortal.

După ce a tras asupra polițiștilor, atacatorul a luat prizonieră o femeie care lucra ca îngrijitoare în Liceul Leonie de Waha, și a dus-o la etajul șase al clădirii.

Martorii spun că individul ar fi strigat Allah Akbar! (Allah e mare -n.r.) înainte de a deschide focul asupra polițiștilor.

Te-ar putea interesa și: O româncă a fost ucisă în Belgia

O româncă în vârstă de 21 de ani a fost ucisă miercuri în apartamentul ei din Bruxelles cu circa 50 de lovituri de cuţit, scrie sâmbătă sudinfo.be, menţionând că tânăra, Laura B., era prostituată, iar criminalul a fost unul dintre clienţii ei.

Acesta din urmă, Maikel E., a fost arestat şi inculpat pentru omor. Potrivit respectivei publicaţii locale, Laura a venit în Belgia împreună cu prietenul ei, în vârstă de 19 ani. Ea se prostitua, iar el vindea maşini.

Prietenul ei a spus, conform sudinfo.be, că doreau astfel să câştige bani în Belgia pentru a-şi clădi o nouă viaţă în România.

Laura a plasat un anunţ pe website-ul ‘Quartier Rouge’ şi îşi primea clienţii într-un apartament din cartierul bruxellez Etterbeek, unde a fost asasinată.