Connect with us
Atac armat în Statele Unite ale Americii: doi morţi și trei răniţi

Externe

ULTIMA ORA: ATAC armat – Trei oameni au murit! Atacatorul a strigat „Allah Akbar”

Un atac armat a fost comis în orașul Fresno din statul american California. Un bărbat de culoare a deschis focul în centrul orașului, ucigând trei oameni și rănind încă unul, înainte de a se preda poliției.

Kori Ali Muhammad, 39 de ani, care era cunoscut sub porecla „Black Jesus”, a strigat „Allah Akbar” — „Allah este mare” în arabă, în timp ce poliția îl aresta, a indicat, pentru AFP, Mark Hudson, locotenent de poliție în Fresno.

Înainte de atac, bărbatul a scris pe contul său de socializare că detestă albii și guvernul. Autoritățile spun că e prea devreme pentru a se pronunța dacă este vorba de un atac terorist. Bărbatul era deja căutat de polițiști, fiind suspectat că a ucis săptămâna trecută un agent de securitate.

Șeful poliției din Fresno, Jerry Dyer, a subliniat de asemenea într-o conferință de presă că victimele erau toate bărbați albi, precum agentul de securitate.

Muhammad are un trecut plin de infracțiuni privind reglementarea armelor, droguri, ca și amenințări calificate drept teroriste, și a fost în unele perioade fără adăpost și legat de bande criminale.

El se confruntă cu patru capete de acuzare pentru crimă și două pentru tentativă de crimă, conform autorităților.

Citește și: Atac cu acid într-un club

Citește și: Atac terorist în Orașul Sfânt

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top