Connect with us
Atac armat Istanbul produs în prima zi a anului 2017. În urma acestui atac 39 de oameni au murit și alte zeci au fost rănite.

Externe

Atac armat Istanbul: Mărturii cutremurătoare ale supraviețuitorilor

Atac armat Istanbul soldat cu moartea a 39 de oameni și rănirea a zeci de răniți. Atacul s-a produs pe 1 ianuarie 2017, în clubul Reina din Istanbul. Aproximativ 600 de oameni se aflau în club să petreacă trecerea dintre ani. Un bărbat costumat în Moș Crăciun a intrat în club și a început să tragă spre oameni.

Atac armat Istanbul- mărturii cutremurătoare

Cei care au reușit să se salveze din fața armei au făcut mărturisiri cutremurătoare.

Fotbalistul Sefa Boydaş – care joacă pentru echipa Beylerbeyispor din Liga a III-a- este unul dintre martorii tragediei.

”Tocmai ne găsisem un loc, în apropierea uşii era foarte mult praf şi fum. Apoi au început focurile de armă şi multe fete au leşinat. Ei spun că au murit 35 sau 40 de oameni, dar cred că sunt mai multe victime pentru că atunci când mergeam oamenii se căţărau peste alţii”, a explicat fotbalistul.

”Am venit aici ca să ne distrăm, dar totul s-a transformat imediat în haos şi într-o noapte de groază”, a declarat Maximilien, un cetățean italian.

”Sora mea era înăuntru. Am primit un apel şi mi-a spus că este înăuntru. Am auzit focurile de armă. Nu am reuşit să dau de ea după asta”, susţine o femeie.

”Atacatorul criminal a intrat în clădire cu un Kalaşnikov. Seviciile secrete americane au avertizat în urmă cu o săptămână cu privire la un asemenea incident şi măsuri de securitate au fost luate pentru a evita un atac, inclusiv pe faleză. Şi uitaţi ce s-a întâmplat”, a declarat proprietarul clubului Reina, Mehmet Kocarslan.

Autoritățile sunt în alertă și s-au mobilizat forțe impresionante pentru prinderea atacatorului.

Știri pe aceeași temă
Istanbul: Atac armat în club, 39 de morți și zeci de răniți VIDEO Camere Supraveghere
Erdogan, prima reacție după atacul armat din Istanbul
Bilanț victime Istanbul: 39 de morți, 69 de răniți în urma atacului armat din clubUPDATE Atac armat Istanbul în club, 39 de morți, 40 de răniți. ISIS revendică atacul

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top