Connect with us
Atac sinucigaș în Afganistan. Patru oameni au murit

Externe

Atac sinucigaș în Afganistan. Patru oameni au murit

Atac sinucigaș în Afganistan. Patru oameni au murit în urma unui atac sinucigaș. Un atacator sinucigaș care se afla pe o motocicletă a ucis cel puțin patru persoane în Afganistan.

Este vorba de un atentat asupra unui vehicul în care se aflau oficiali din cadrul securității naționale. Cele relatate au fost declarate de o sursă pentru Reuters.

Un oficial din cadrul Ministerului de Interne a confirmat atacul. Însă, nu a putut spune câte persoane au fost ucise sau rănite.

„Atacatorul sinucigaş se afla pe o motocicletă şi s-a detonat în regiunea Pul Mahmood Khan din Kabul. Ţinta sa nu este clară, dar au existat victime” , a declarat Najib Danish, un purtător de cuvânt al Ministerului afgan de Interne.

„Cel puțin două victime aparțin forțelor de securitate”, a declarat Sediq Sediqqi, un alt purtător de cuvânt al ministerului, care a precizat că printre răniți se află și civili.

Atentatul a avut loc dimineață la ora deschiderii instituțiilor. Atacul nu a fost deocamdată revendicat, potrivit mediafax.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top