Connect with us
Un atac terorist s-a petrecut în Afganistan, în capitala Kabul. Un spital militar a fost luat cu asalt de bărbați înarmați deghizați în medici

Externe

Atac terorist în Afganistan: Atacatori înarmați au deschis focul într-un spital

Un atac terorist s-a petrecut în Afganistan, la Kabul. Mai mulți atacatori înarmați, deghizați în medici, au atacat un spital militar aflat în apropierea Ambasadei SUA din capitala acestui stat.

Atacul a început după ce un kamikaze s-a detonat în partea din spate a Spitalului Sardar Mohammad Daud Khan, cu 400 de paturi, iar trei atacatori înarmaţi cu puşi automate şi grenade au intrat în complex, a declarat un oficial în domeniul securităţii.

Atacatorii, îmbrăcați la fel ca personalul medical, s-au luptat ore bune cu forțele speciale trimise la fața locului. Bilanțul preliminar al acestui atac terorist indică faptul că minim patru oameni au murit, iar alți 60 au fost răniți, relatează mass-media internațională.

Citește și: Atentat terorist în Somalia. Cel puțin 18 oameni au murit

Insurgenții talibani, foarte activi în această zonă, au negat orice implicare în acest atac. Nu este exclus ca acest atac s fie opera insurgenților din gruparea Statul Islamic.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top