Connect with us
Atac terorist la Paris! Un bărbat a fost decapitat în plină stradă

Externe

Atac terorist la Paris! Un bărbat a fost decapitat în plină stradă

Atac terorist la Paris, unde un bărbat a fost decapitat în plină stradă de un bărbat de origine musulmană. Atacatorul a fost prins la scurt timp de poliție și a fost împușcat mortal. Din primele informații incidentul este de natură teroristă.

Atac teorist la Paris, unde un bărbat a fost găsit decapitat în mijlocul străzii

Au fost scene terifiante în capitala Franței în această seară în jurul orei 17:00. Un bărbat a fost gpsit decapitat în plină stradă, iar la scurt timp atacatorul a fost găsit de poliție și împușcat mortal. Acesta avea un cuțit în mână și avea un comportament foarte agresiv.

Atacatorul a revendicat gestul extrem de rețelele de socializare, unde a postat o fotografie cu victima lipsită de viață, alături de mesajul: „Lui Macron, șeful necredincioșilor, ți-am executat unul dintre câini care a îndrăznit să-l pângărească pe Mohammed”, a scris atacatorul. Contul său de Twitter a fost suspendat imediat.

Incidentul de-a dreptul șocant a avut loc în Conflans-Sainte-Honorine (Yvelines), o suburbie a capitalei franceze. Presa din Franța scrie că victima era un profesor de istorie la un colegiu din Conflans-Sainte-Honorine, iar cu numai câteva zile în urmă le-ar fi vorbit elevilor despre libertatea de exprimare și le-ar fi arătat caricaturi ale profetului Mohamed publicate de Charlie Hebdo. Agresorul ar fi tatăl unui elev care a participat la cursul profesorului.

Criminalul a fost găsit de oamenii legii în regiunea Val-d’Oise. Acesta a refuzat să se predea și a avut un comportament agresiv, așa că polițiștii s-au văzut nevoiți să îl împuște. S-au tras aproximativ 10 focuri de armă și atacatorul a murit. Reprezentanții mass media din Franța susțin că atacatorul avea asupra lui un cuțit, dar și un pistol cu aer comprimat. Bărbatul era bine cunoscut forțelor de ordine.

 

Continue Reading
You may also like...

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top