Connect with us
Atentat la Berlin. Capitala Germaniei a fost zguduită de un atac terorist care a semănat periculos de mult cu cel de la Nice din vară.

Externe

Atentat la Berlin: Reacția Angelei Merkel

Atentat la Berlin. Capitala Germaniei a fost zguduită de un atac terorist care a semănat periculos de mult cu cel de la Nice din vara acestui an. Până la această oră, 9 oameni și-au pierdut viața și alți 50 au fost răniți după ce un tir a intrat cu viteză în zona Târgului de Crăciun.

Atentat la Berlin : Merkel condamnă atentatele

Numeroși oficiali și-au exprimat supărarea în ceea ce privește drama petrecută în această seară. Cea mai nouă reacție apărută, aparține cancelarului Angela Merkel.

„Suntem în doliu şi sperăm că numeroşii răniţi vor primi ajutorul necesar. Veştile de la Berlin au fost înspăimântătoare. Suntem alături de familiile care au fost lovite de această tragedie. Le asigurăm că vom acorda tot ajutorul și susținerea de care suntem capabili.”, a fost mesajul transmis de Angela Merkel prin purtătorii săi de cuvânt.

Citește și: Atentat Berlin un camion a intrat în mulţime la un târg de Crăciun- LIVE

Actualmente, potrivit informațiilor emise de Biroul pentru combaterea infracționalității, situația este stabilă. Totuși, recomandările poliției îndeamnă cetățenii să rămână în case pentru a fi departe de orice potențial pericol.

Știri pe același subiect

Bilanț atentate teroriste din Europa în 2016 – 303 morți și 1160 de răniți

Atentat în Berlin, bilanțul victimelor 9 morți și 50 de răniți

Atentat la Berlin: Reacția Angelei Merkel

Atentat Berlin un camion a intrat în mulţime la un târg de Crăciun- VIDEO

Atentat Berlin: șoferul camionului a fost prins

 

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top