Connect with us
Autorităţile elveţiene au anunţat că trei persoane au fost împuşcate într-un atac de la Centrul Islamic din metropola Zurich.

Externe

Atentat terorist la Centrul Islamic din Zurich

Posibil atentat terorist la Centrul Islamic din Zurich. Autorităţile elveţiene au anunţat că trei persoane au fost împuşcate într-un atac de la Centrul Islamic din metropola Zurich. Nu există informaţii suplimentare cu privire la starea răniţilor, transmite Reuters.

UPDATE, ora 21:14: Martori oculari susțin că agresorul a deschis focul haotic asupra centrului în care se aflau credincioși din Magreb, Somalia și Eritreea.

UPDATE, ora 19:58: Momentan se cunoaște că cele 3 victime sunt adulți. Purtătorul de cuvânt al poliției elvețiene a declarat că nu știe dacă atacul are fundamente religioase.

UPDATE, ora 19:43: Pe lângă cele 3 victime, mai există și altele care au s-au aflat în proximitatea zonei unde s-a produs atentatul.

UPDATE, ora 19:42: Conform informațiilor apărute, atacatorul a reușit să scape de la locul faptei. El este căutat în aceste momente de poliția elvețiană.

Atentat la Centrul Islamic din Zurich : cel puțin 3 victime

Incidentul vine la nici 4 luni de la momentul în care un bărbat a atacat un tren în Zurich. Atunci, 3 persoane au murit și 7 au fost rănite.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top