Connect with us
Avalanșă în Italia, după cutremurele de miercuri. Circa 30 de oameni au murit la un hotel situat în localitatea Farindola.

Externe

Avalanșă în Italia, după cutremure. Presă: În jur de 30 de oameni au murit

În jur de 30 de oameni au murit în Italia, într-un hotel lovit de o avalanșă, după seria de cutremure de ieri, anunță presa din Peninsulă. Autoritățile italiene nu au confirmat încă dacă acesta este numărul oficial al morților, dar ce se știe până acum este că sunt mai multe persoane decedate și mai multe date dispărute.

Update, ora 14:22: Potrivit Ministerul Afacerilor Externe trei cetățeni români se aflau în hotelul lovit de avalanșă. Ar fi vorba de un adult și doi minori.

Update, ora 14:02: O româncă ar putea fi dispărută după avalanșa din Italia. Nu există în acest moment niciun bilanț oficial.

Știre inițială: Avalanșa s-a produs în noaptea de miercuri spre joi, pe Muntele Gran Sasso din regiunea Abruzzo, în localitatea Farindola. Oamenii se aflau la hotelul Rigopiano.

”Sunt morţi”, a declarat şeful echipei de salvare care a ajuns la hotel.

Citește și: Imaginile dezastrului. Cum arata orasul din Italia dupa cutremur

Italia a fost lovită miercuri de o serie de cutremure cu magnitudinea de peste cinci grade. Mișcările tectonice s-au produs în centrul Peninsulei, în zona devastată de seismele de anul trecut.

Cutremurele au fost resimţite şi la Roma, Florenţa şi Napoli. Bucăţi din clădiri istorice afectate deja de seismele precedente s-au prăbuşit, iar trei fermieri din Arquata del Tronto sunt daţi dispăruţi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top