Connect with us
Potrivit Ministerului de Externe o româncă și cei doi copii ai săi sunt prinși sub dărâmături, în urma unei avalanșe în Italia.

Externe

Avalanșă în Italia: O româncă și cei doi copii, prinși sub dărâmături

O româncă și cei doi copii ai săi sunt prinși sub dărâmăturile hotelului lovit de avalanșă în Italia. Soțul femeii, Giampiero Parete, a scăpat cu doar câteva zgârieturi. Informația a fost confirmată și de Ministerul Afacerilor Externe.

Giampiero Parete a povestit pentru presa din Italia că în momentul în care avalanșa a lovit hotelul, el se afla în mașină.

Potrivit ziarului „Correio da Manhã”, el se afla împreună cu soția lui, Adriana Vrânceanu, și cei doi copii, Ludovica, 6 ani, și Gianfilippo, în vârstă de 8 ani, la Hotel Rigopiano.

O româncă și cei doi copii ai săi, prinsi sub dărâmături

Adrian Vrânceanu și cei doi copii ai săi sunt prinși sub dărâmături.

Familia se afla în vacanță pentru a sărbători ziua aniversară a fiicei lor. Giampiero se afla la mașin în momentul în care s-a produs avalanșa. „M-am salvat, dar soția mea și copiii mei sunt sub dărâmături „, a spus omul.

El a fost salvat și dus la spital, de un prieten: „Am pierdut totul sub zăpadă. Soția mea, copiii mei. Ei au fost acolo.”, a spus el. Prietenul lui Giampiero spune că acesta este în stare de șoc și doar plânge.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top