Connect with us
Avionul EgyptAir prăbușit în Marea mediterană a fost cel mai probabil doborât de explozia unei bombe, afirmă surse din comisia de anchetă.

Externe

Avionul EgyptAir prăbușit în Marea Mediterană: Anchetatorii au depistat urme de explozibil pe corpurile pasagerilor

Avionul EgyptAir prăbușit în Marea Mediterană a fost cel mai probabil doborât de explozia unei bombe, afirmă surse din comisia de anchetă.

O aeronavă Airbus A320 a companiei EgyptAir, care efectua Cursa 804 – pe ruta Paris / Cairo,s-a prăbuşit pe 19 mai în sud-estul Mării Mediterane, în largul insulei elene Karpathos.  66 de pasageri și membrii ai echipajului și-au pierdut viața în incident.

Potrivit surselor citat de cotidianul italian La Repubblica, comisia de anchetă a depistat urme de explozibil pe corpurile pasagerilor.

Avionul EgyptAir prăbușit în Marea Mediterană efectua o cursă Paris-Cairo

Anterior, anchetatorii au anunțat că aeronava s-a dezintegrat probabil în zbor. Exista ipoteza unui incendiu în cabina piloților sau în apropiere de aceasta. În luna iulie, comisia de anchetă condusă de Egipt a declarat că înainte ca aeronava să se prăbușească, cuvântul ‘foc’ a fost captat de un înregistrator de zbor al avionului EgyptAir.

Analiza cutei negre cu datele de zbor, a indicat de la sfârșitul lunii iunie că alertele care semnalează fum la bord au fost declanșate înainte de prăbușirea în mare.

Citește și: Turcia: Avion de vânătoare prăbușit în apropiere de Diyarbakir. Pilotul s-a catapultat

Zborul MS804 s-a prăbușit între Creta și coasta de nord a Egiptului după ce a dispărut subit de pe radare. Toate cele 66 de persoane aflate la nord – între care 40 de egipteni și 15 francezi – și-au pierdut viața.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top