Connect with us
Cunoscutul actor american Bill Paxton a murit la vârsta de 61 de ani. Actorul s-a stins din viață în urma unor complicații medicale.

Externe

Bill Paxton, cunoscut pentru rolul din Titanic, a murit la vârsta de 61 de ani

Actorul american Bill Paxton a murit la vârsta de 61 de ani. El era cunoscut pentru rolurile interpretate în filme precum ”Titanic”, ”Twister” şi ”Aliens” şi în serialul ”Big Love”, produs de HBO.

Actorul s-a stins din viață în urma complicațiilor medicale apărute după o intervenţie chirurgicală, informează itv.com.

Bill Paxton a fost un actor de succes, cu numeroase premii

Bill Paxton, un star la Hollywood, a avut succes cu roluri interpretate în pelicule spectaculoase, apreciate de public. Printre acestea se numără ”Twister”, ”Titanic” şi ”Aliens”.

A jucat şi în producţii de televiziune, remarcându-se cu rolul din serialul ”Big Love”, produs de HBO. El a interpreat rolul  unui bărbat mormon care avea trei soţii.

Bill Paxton a primit patru nominalizări la Globul de Aur şi o nominalizare la premiile Primetime Emmy, pentru rolul interpretat în miniseria TV ”Hatfields and McCoys”, în care a jucat alături de Kevin Costner.

”Cu sufletele îngreunate, vă anunţăm vestea că Bill Paxton a murit din cauza complicaţiilor apărute după o operaţie. Soţ şi tată iubitor, Bill şi-a început cariera la Hollywood lucrând mai întâi în departamentele artistice ale unor filme. Apoi și-a construit o carieră ilustră, întinsă pe durata a patru decenii, fiind un prolific actor şi cineast.”, a precizat agentul de presă al familiei actorului.

Bill Paxton era căsătorit de 30 de ani cu Louise Newbury, cu care avea doi copii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top