Connect with us
Brad Pitt și Jennifer Aniston, din nou împreună! Fanii sunt în extaz

Externe

Brad Pitt și Jennifer Aniston, din nou împreună! Fanii sunt în extaz

Celebrul actor Brad Pitt și Jennifer Aniston au divorțat în urmă cu 15 ani. De atunci, cei doi nu au mai fost văzuți împreună și nimeni nu s-ar fi așteptat la o colaborare, având în vedere că nu au mai ținut legătura. Cu toate acestea, se pare că Brad Pitt va lucra din nou cu prima sa soție. Ei vor apărea la un eveniment caritabil, unde mai multe celebrități hollywoodiene vor face un remake al unei comedii de succes, din 1982.

Brad Pitt și Jennifer Aniston, din nou împreună! Fanii sunt în extaz

Fanii care încă mai speră la o împăcare între Brad Pitt și Jennifer Aniston sunt extaz! Cei doi actori urmează să-și facă apariția în cadrul unui eveniment caritabil, pentru realizarea unui remake al unei comedii de succes, din 1982. De la despărțire, cei doi nu au mai fost surprinși unul în prezența celuilalt.

Este vorba despre citirea scenariului filmului clasic Fast Times at Ridgemont High, eveniment care va fi difuzat live, pe conturile de Facebook și TikTok ale organizației Penn CORE, pe 21 august (ora 13, ora României), informează Daily Mail. Pentru moment, cei doi nu au confirmat zvonurile.

Printre celelalte nume mari care și-au anunțat participarea la evenimentul nostalgic se numără Julia Roberts, Matthew McConaughey, Shia LaBeouf, Morgan Freeman, Henry Golding, Dane Cook și Sean Penn, pe care chiar rolul din filmul original l-a făcut celebru.

Sean Penn nu a dezvăluit ce rol va juca. Nu se știe încă ce roluri vor avea Brad Pitt și Jennifer Aniston și mai ales dacă vor avea scene împreună. Nu este de exclus, având în vedere că surse de peste ocean ar fi dezvăluit că relațiile dintre cei doi sunt din nou foarte apropiate. Fanii speră de multă vreme la o împăcare, având în vedere că cei doi formaul unul dintre cele mai iubite cupluri de la Hollywood.

Feelin ‘A-Live s-a mobilizat pentru strângerea de fonduri care vor ajunge la două organizații extrem de implicate: organizația umanitară co-fondată de Sean Penn, director Ann Lee, aflată, în prezent, în primele linii ale luptei împotriva noului virus cu care ne confruntăm şi care oferă servicii de testare și asistență în Statele Unite și Alianța REFORM, care este axată pe adoptarea legilor pentru reforma sistemului din justiția penală și protejarea populației de răspândirea virusului.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top