Connect with us
Bucurie în familia regală! Prințesa Eugenie este însărcinată pentru prima dată

Externe

Bucurie în familia regală! Prințesa Eugenie este însărcinată pentru prima dată

Prințesa Eugenie este însărcinată! Nepoata reginei Elisabeta a II-a va aduce pe lume primul ei copil împreună cu Jack Brooksbank. Marele anunț a fost făcut de Casa Regală pe rețelele de socializare. Familia regală își va cunoaște noul membru în anul 2021. Verișoara prinților William și Harry este foarte încântată de aflarea veștii.

Prințesa Eugenie, mamă pentru prima dată

Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank își așteaptă primul copil împreună. Nepoata reginei Elisabeta a II-a și soțul ei sunt foarte încântați de acest eveniment, motiv pentru care a decis să facă publică această veste în urmă cu puțin timp. A fost publicată o imagine cu o pereche de încălțări de copii, însoțită de un mesaj emoționant, în care menționează că ei sunt foarte încântați în legătură cu începutul noului an.

De altfel, marele eveniment a fost anunțat și de Casa Regală tot pe o rețea de socializare. În mesaj se comunică faptul că Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank vor deveni părinți la începutul anului 2021 și că Ducele de York și Sarah, ducesa de York, domnul și doamna George Brooksbank, regina și ducele de Edinburgh  se bucură și ei alături de viitorii părinți. A fost publicată o imagine de la nunta celor doi.

„Alteța Sa Regală, Prințesa Eugenie și dl. Jack Booksbank sunt foarte încântați să anunțe că așteaptă un copil la începutul anului 2021. Ducele de York și Sarah, ducesa de York, domnul și doamna George Brooksbank, regina și ducele de Edinburgh sunt încântați de veste.”,  a scris familia regală pe rețeaua de socializare Twitter.declarația Palatului Buckingham.

Jane Ferguson, sora Ducesei de York, mătușa viitoarei mămici, le-a transmis și ea urări de bine celor doi. Copilul va fi al 11-lea la rând la tron ​​și al nouălea strănepot al Majestății Sale. O sursă apropiată familiei a spus că sarcina este „exact ceea ce avea nevoie întreaga familie” după un an dur, în care un scandal de proporții a lovit Familia Regală.

Prințesa Eugenie de York este fiica cea mai mică a prințului Andrew, Duce de York și a lui Sarah, Ducesă de York. Este a opta persoană în linia de succesiune la tronul britanic și este sora lui Beatrice, prințesa care s-a căsătorit în mare secret în urmă cu câteva luni. În anul 2018, luna octombrie, ea s-a căsătorit cu Jack Brooksbank.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top