Connect with us
Care este cel mai bine plătit actor. Câștigă 1 milion de dolari pentru o postare

Externe

Care este cel mai bine plătit actor. Câștigă 1 milion de dolari pentru o postare

Revista Forbes a publicat topul celor mai bine plătiți actori din lume.Ppentru al doilea an consecutiv, locul 1 îi aparține unui fost practicat de wrestling care, în intervalul 1 iunie 2019 – 1 iunie 2020, a înregistrat încasări de 87,5 milioane de dolari. Este vorba despre Dwayne Johnson, care deține din nou supremația în clasamentul bogaților din cinematografie. Acesta este renumit și pentru faptul că o simplă postare pe Instagram valorează 1 milion de dolari.

Care este cel mai bine plătit actor. Câștigă 1 milion de dolari pentru o postare

Cunoscut și ca ”The Rock” după numele cu care se promova în ringul de lupte, actorul a câștigat  23,5 milioane de dolari doar de la la Netflix Inc pentru rolul din thriller-ul ”Red Notice”. În plus, el a obținut venituri consistente și din propria linie de îmbrăcăminte fitness denumită ”Project Rock”, care este produsă de compania Under Armour Inc.

Dwayne Johnson este și actorul care primește o sumă uriașă pentru o postare pe Instagram, mai exact 1 milion de dolari.

În topul celor mai bogați actori din lume, acesta este urmat de colegul său din ”Red Notice”, Ryan Reynolds. Acesta a primit 20 de milioane de dolari pentru rolul său. Aceeași sumă a primit-o și pentru prestația ”Six Underground”, tot o producție Netflix. Așadar, într-un an, renumitul actor a avut încasări de 71,5 milioane de dolari.

Conform Revistei Forbes, pe locul 3 se situează actorul şi producătorul Mark Wahlberg, vedeta comediei de acţiune produse tot de Netflix ”Spenser Confidential”, cu 58 de milioane de dolari. Acesta este urmat de Ben Affleck, cu 55 de milioane de dolari, şi Vin Diesel, cu 54 de milioane de dolari.

Celebrul actor indian Akshay Kumar este singurul star Bollywood aflat în top 10 și ocupă cea de-a şasea poziţie, înregistrânf încasări de 48,5 milioane de dolari. Acesta și-a obținut veniturile, în mare parte, din promovarea de produse.

Pe locurile următoare se regăsesc, în ordine: Lin-Manuel Miranda, compozitorul musicalului ”Hamilton”, actorii Will Smith şi Adam Sandler și Jackie Chan.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top