Connect with us

Externe

Carme Chacón, prima femei ministru al Apărării din Spania, a murit la 46 de ani

Carme Chacón, prima femeie care a deținut funcția de ministru al Apărării în Spania, a murit la doar 46 de ani. Trupul femeii a fost descoperit duminică, în locuința sa din Madrid.

Pe 14 aprilie 2008, Chacón a făcut senzație în întreaga lume, după ce o fotografie cu ea trecând în revistă trupele armate spaniole, în timp ce era însărcinată în șapte luni, a apărut în presa internațională. La acel moment, ea era prima femeie din Spania, ministru al Apărării.

Carme Chacón suferea de o cardiopatie congenitală

Carme Chacón, în vârstă de 46 de ani, suferea de o cardiopatie congenitală. Potrivit unor surse din poliție citate de agenția Efe,femeia era decedată de mai multe ore la momentul descoperirii cadavrului.

Citește și: După Vasile Turcu, un alt MILIONAR român A MURIT! Decesul său tocmai a fost anunțat

Chacón a ocupat portofoliul Apărării între 2008 și 2011 în guvernul prezidat de José Luis Rodríguez Zapatero. Ea a fost de asemenea ministra cea mai tânără din istoria Spaniei, când a fost numită la conducerea Departamentului pentru Locuințe, în 2007.

La aflarea veștii despre decesul subit al lui Chacón, premierul spaniol Mariano Rajoy a deplâns moartea moartea acestei „mari politiciene cu simț de Stat”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top