Connect with us
Câte probleme poate provoca un nume! Cum se descurcă bărbatul al cărui nume este "Korona"

Externe

Câte probleme poate provoca un nume! Cum se descurcă bărbatul al cărui nume este „Korona”

Pandemia a provocat numeroase probleme de când a izbucnit. Criza sanitară ne-a schimbat complet viețile și ne-a transformat radical. Virusul corona a ucis numeroase persoane și a reușit să cutremure o întreagă lume. Cu toții ne lovim zilnic de problemele provocate de această boală, însă unii într-o mai mare măsură. Astfel, bărbatul care se numește Korona a fost pus în mai multe situații neplăcute din cauza numelui său de familie.

Ce probleme îi aduce numele Korona

Ce poate fi mai nefericit decât să ai un nume care să-ți provoace probleme de fiecare dată când trebuie să te prezinți, mai ales dacă acesta amintește de cea mai mare tragedie din ultima vreme?  Jimmy Korona, în vârstă de 38 de ani se lovește tot mai des de ironia celor din jur, atunci când îi aud numele.

Nimeni nu crede că se numește Korona și trebuie să prezinte un act de identitate pentru a ieși din situațiile neplăcute. Înainte ca virusul corona să pună stăpânire pe omenire, nu a întâmpinat nicio problemă cu numele său de familie, însă de ceva timp, lucrurile s-au schimbat în rău. Toți cred că este o glumă în ton cu pandemia atunci când Jimmy trebuie să se prezinte

Când fiul său a venit pe lume și a trebuit să-l recunoască, i s-a cerut o dovadă de identificare, deoarece medicilor nu le-a venit să creadă că acesta este numele său real. Micuțul se numește Jimmy Jimmy Korona.

El a explicat că se simte ciudat să-și audă numele peste tot și să se lovească de respingerea oamenilor. Doar cei care îl cunosc de mult timp îl înțeleg, însă medicii, autoritățile, oamenii de la baruri sau curierii se amuză pe seama lui Korona.

Bărbatul s-a săturat de glumele celor din jur și spune că se chinuie mereu să le demonstreze că nu minte. Mai mult, oamenii îi spun că se tem de el pentru că ar putea să-i ia.

„Nimeni nu poate crede că numele meu este Korona, cu pandemia de coronavirus. Oamenii de la cârciumă vin și spun că nu le vine să creadă că mă cheamă Korona. Nimeni nu mă crede în afară de cei pe care le știu de ani de zile.”, a spus el pentru Mirror.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top