Caz cutremurător. Un cuplu avea ascuns într-o servietă corpul unei femei

11.09.2020

De-a lungul timpului, au existat mai multe crime înspăimântătoare, în care criminalii și-au chinuit victimele în mod surprinzător și au făcut lucruri la fel de dure cu trupul acestora, fără nicio milă. La fel s-a întâmplat și în cazul unui cuplu din Anglia, care se plimba pe străzi fără rețineri și remușcări, cu un cadavru îndesat într-o servietă. Cei doi au fost suspicioși. Astfel, poliția i-a identificat și au fost arestați.

Caz cutremurător. Un cuplu avea ascuns într-o servietă corpul unei femei

Poveste de groază reală! Un cuplu din Anglia a ajuns pe mâna poliției, atunci când ce doi au fost prinși cărând o servietă în care se afla trunchiul unei femei. Femeia de 20 de ani din Birmingham și bărbatul în vârstă de 30 de ani din Wolverhampton se aflau pe un drum din Coleford, Glos. Poliția i-a observat, drept pentru care i-a oprit pentru a afla ce se află în servieta dubioasă.

Autoritățile au fost surprinse atunci când au văzut că, învelit într-un sac, se afla trunchiul unei femei. Imediat, cei doi au fost reținuți și zona a fost împânzită de polițiști, pentru a cerceta și a descoperi restul corpului. Pădurile din împrejurimi au fost cele vizate, în primul rând, având în vedere că au ieșit la iveală detalii importante: o mașină a fost văzută în zonă și a ieșit în evidență din cauza modului haotic în care era condusă de șofer.

După reținere, au urmat 36 de ore de audieri în cazul celor doi suspecți, însă ei au continuat să aibă o atitudine nepăsătoare și să nege toate acuzațiile, deși situația, de la sine înțeles, era una complicată. Din primele descoperiri, corpul era al unei femei, însă resturile nu au fost găsite nici după câteva zile de căutări, semn că această crimă a fost una bine pregătită.

„Acest incident este dureros și am lucrat ore întregi pentru a înțelege cu adevărat ce s-a întâmplat. Un om și-a pierdut viața și este prioritatea noastră să aflăm cine este și să-i anunțăm familia. Căutările au avut loc în împrejurimi și nu au fost găsite resturile corpului.”, au anunțat autoritățile la momentul respectiv.