Connect with us
Ce spune Dalai Lama despre alegerea lui Donald Trump ca președinte

Externe

Ce spune Dalai Lama despre alegerea lui Donald Trump ca președinte

Liderul spiritual Dalai Lama a comentat pentru prima oară victoria lui Donald Trump. Alegerea președintelui american a provocat panică în rândul mai multor personalități.

O serie de vedete de la Hollywood, printre care Robert de Niro și cântăreața Madonna au făcut campanie împotriva lui Trump. În cele din urmă, republicanul a câștigat în fața lui Hillary Clinton.

„În timpul alegerilor, un candidat are mai multă libertate pentru a se exprima. Odată ce este ales, trebuie să își armonizeze viziunea, proiectul lui în funcție de realitate. Deci nu am nicio îngrijorare”, a declarat liderul tibetan, notează site-urile aljazeera.com și The Globe and Mail.

Declarația a fost făcută de liderul tibetan în Mongolia și preluată de toate publicațiile din lume de la Associated Press (AP).

Dalai Lama a făcut recent o radiografie despre lumea în care trăim. Deși suntem contemporanii epocii cu cele mai mari niveluri ale prosperității, liderul spiritual consideră că mai sunt multe de făcut în lume. Dalai Lama s-a arătat de multe ori nemulțumit de felul în care evoluează societatea modernă.

CITEȘTE ȘI: 18 lectii de viata de la Dalai Lama

De ce e lumea nefericită?

Acesta susține că motivul pentru care există suferință pe planetă este dat de condiția fiecărei persoane în propria sa viață. În budism, fericirea vine din interior după experimentarea durerii, iar D. Lama este de părere că oamenii sunt nefericiți pentru că se simt nenecesari.

Tibetanul spune că e nevoie de un impuls care să vină din interior, de o sete de schimbare reală, scrie eleconomista.com.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top