Chrissy Teigen, soția lui John Legend, a pierdut sarcina: “Întotdeauna te vom iubi!”

01.10.2020
Chrissy Teigen, soția lui John Legend, a pierdut sarcina: “Întotdeauna te vom iubi!”

Chrissy Teigen, în vârstă de 34 de ani și celebrul artist John Legend se pregăteau să devină părinți pentru a treia oară. Cei doi erau foarte fericiți că familia lor se va mări, însă situația s-a agravat pentru tânăra mămică. Sarcina a fost una foarte grea, a avut parte în ultima vreme de momente cumplite în care a pierdut foarte mult sânge și a fost nevoie de intervenția medicilor, însă fătul nu a mai putut fi salvat. Ea se afla la jumătatea sarcinii. Dureroasa veste a fost făcută chiar de Chrissy printr-o postare pe contul său oficial de Instagram, însoțită de un mesaj emoționant.

Chrissy Teigen a avut o sarcină cu probleme grave

Chrissy Teigen, soția celebrului artist John Legend spa confruntat cu probleme mari în ultima perioadă. Sarcina a fost una foarte grea și a pus-o în dificultate. De câteva zile, aceasta s-a aflat internată în spital pentru a primi îngrijiri din partea medicilor. Vedeta s-a confruntat cu o hemoragie puternică, pentru care a avut nevoie de repaos total și mai multe pungi de sânge în încercarea de a-i salva viața băiețelului pe care îl purta în pântece.

Deși medicii au făcut tot ce le-a stat în putință, sarcina nu a mai putut fi salvată. Vedeta a anunțat în urmă cu câteva ore, printr-o postare emoționantă pe o rețea de socializare, că băiețelul lor a murit. Ea a mărturisit că se confruntă cu o durere pe care nu a mai simțit-o. Chrissy Teigen a explicat că nu au reușit să oprească sângerarea și să ofere celui mic fluidele de care avea nevoie, în ciuda a numeroase pungi cu sânge și transfuzii, motiv pentru care lupta a fost pierdută.

Ea a mai mărturisit că a decis pe moment să-i pună numele Jack micuțului nenăscut și că regretă faptul că nu i-a putut oferi căminul la care visa. A încheiat mesajul trist exprimându-și dragostea eternă față de micuț și le-a mulțumit tuturor celor care s-au rugat pentru ei și le-au transmis energia pozitivă. Chrissy a mărturisit că se va bucura de ceilalți doi copii pe care îi are cu artistul, Luna și Miles, și va încerca să depășească nefericitul incident, însă nu îl va uita pe Jack.

“Suntem șocați și simțim o durere despre care doar auzi, o durere pe care nu am mai simțit-o până acum. Nu am reușit să oprim sângerarea și să-i oferim copilului nostru fluidele de care avea nevoie, în ciuda a pungi și pungi de transfuzii de sânge. Nu a fost suficient. Nu ne-am decis cum ne vom numi copiii decât imediat după naștere, chiar înainte de a ieși din spital. Dar, dintr-un anume motiv, acestui micuț am început să-i spunem Jack. Așa că întotdeauna va rămâne Jack. Jack s-a străduit atât de tare să devină o parte din mica noastră familie și întotdeauna va fi.  Pentru al nostru Jack, îmi pare rău că primele momente din viața ta au fost atât de complicate și că nu ți-am putut oferi casa de care aveai nevoie pentru a supraviețui. Întotdeauna te vom iubi.”

We are shocked and in the kind of deep pain you only hear about, the kind of pain we’ve never felt before. We were never able to stop the bleeding and give our baby the fluids he needed, despite bags and bags of blood transfusions. It just wasn’t enough. . . We never decide on our babies’ names until the last possible moment after they’re born, just before we leave the hospital. But we, for some reason, had started to call this little guy in my belly Jack. So he will always be Jack to us. Jack worked so hard to be a part of our little family, and he will be, forever. . . To our Jack – I’m so sorry that the first few moments of your life were met with so many complications, that we couldn’t give you the home you needed to survive. We will always love you. . . Thank you to everyone who has been sending us positive energy, thoughts and prayers. We feel all of your love and truly appreciate you. . . We are so grateful for the life we have, for our wonderful babies Luna and Miles, for all the amazing things we’ve been able to experience. But everyday can’t be full of sunshine. On this darkest of days, we will grieve, we will cry our eyes out. But we will hug and love each other harder and get through it.

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on