Connect with us
Clipe de groază pentru pasagerii unui avion. Motorul a început să se dezintegreze în zbor

Externe

Clipe de groază pentru pasagerii unui avion. Motorul a început să se dezintegreze în zbor

O aeronavă din SUA a aterizat de urgență după ce un motor a început să se dezintegreze în timpul zborului. Acest lucru a fost confirmat de un videoclip realizat de unu dintre pasageri.

Acesta a fost urcat ulterior pe internet unde s-a viralizat şi a stârnit sute de reacţii.

Un avion al companiei United Airlines ce zbura dinspre oraşul american San Francisco către Hawaii a fost nevoit să aterizeze de urgenţă.

Totul după ce un motor a început să se dezintegreze în timpul zborului, scrie Guardian.

Incidentul de la bordul Boeingului 777-222 a început după ce un zgomot puternic la bordul avionul. Bubuitura a fost auzită cu 35 de minute înainte de aterizarea pe aeroportul din Honolulu.

Fotografiile și filmările făcute prin fereastră de către pasageri

Pilotii au transmis imediat un mesaj de urgenţă şi au solicitat eliberea unei piste pentru a ateriza de urgenţă.

Un inginer Google aflat la bordul aeronavei, Erik Haddad, care vedea pe geam motorul distrus, a rămas calm. Acesta a postat imagini pe contul său de Twitter explicând şi faptul că în instrucţiunile de urgenţă nu sunt prevăzute asemenea situaţii.

O altă pasageră a declarat că acesta a fost „cel mai înfricoșător zbor din viața” ei. Aceasta a spus că piloții „au făcut o treabă excelentă”, iar însoțitorii de zbor au tratat situația cu mult calm.

Compania United Airlines a anunțat, printr-un comunicat, că va colabora cu Administrația Federală a Aviației pentru a descoperi de ce motorul avionului s-a dezintegrat în zbor.

United a declarat pentru Business Insider că aeronava este unul dintre primele avioane Boeing 777 vândute vreodată și a fost fabricat în 1994.

Pozele şi filmuleţele realizate de pasageri în avion au fost urcate pe reţelele de socializare, pasagerii zborului cu probleme fiind felicitaţi că au ajuns aterizat cu bine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top