Connect with us

Externe

Sfârșit tragic pentru un tânăr de doar 18 ani. Nu a avut nicio șansă

Tragedie fără margini pe o şosea din Italia noaptea trecută. După un impact devastator cu un tir, tânărul nu a mai avut nicio şansă şi a murit pe loc.

Tragedia a avut loc în Italia, în jur de 10 seara, în Santa Lucia di Piave, provincia Treviso în via Distrettuale.

Pe tânărul de 18 ani îl chema Cosmin Coman şi era din Tecuci. Era stabilit şi locuia în San Polo di Piave, în Italia.

Își conducea motocicleta, o Husqvarna, aflat pe o şosea din Santa Lucia di Piave

La un moment dat, în intersecţia Casselon, Cosmin Coman a intrat cu motocicleta într-un camion. Din cauza impactului deosebit de puternic acesta a decedat.

Prietenul cu care se afla pe motor, a fost și el grav rănit însă se află într-o stare stabilă. Familia şi prieteni Cosmin sunt îngenuncheaţi de durere.

Acum, poliţia italiană a deschis o anchetă în acest caz pentru stabilirea circumstantelor în care a avut loc incidentul rutier.

Citeşte şi Accident deosebit de grav pe Valea Oltului. Cine sunt victimele

Accident deosebit de grav în această dimineaţă pe Vales Oltului. Patru persoane au fost rănite într-un accident rutier petrecut luni dimineaţa pe DN7, pe Valea Oltului, în localitatea Balota.

Totul după ce şoferul unui autoturism a adormit la volan şi a intrat pe contrasens, lovind frontal o altă maşină, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

“PE DN7, la kilometrul 223+400 metri, în localitatea Balota, a avut loc un accident rutier pe fondul oboselii la volan.

În urma accidentului 4 persoane au fost rănit şi transportate la spital

Şoferul unui autoturism Passat care se deplasa spre Sibiu, pe fondul oboselii, a adormit la volan, iar maşina a pătruns pe sensul opus de mers, într-o curbă, lovind frontal un autoturism marca Mitsubishi”, conform sursei citate.

În urma accidentului, şoferul care a adormit la volan, în vârstă de 34 de ani, precum şi alte trei persoane din maşina pe care acesta o conducea au fost rănite.

Coliziunea între cele două autovehicule a avut loc la ora 5.00, traficul rutier fiind blocat timp de câteva zeci de minute pentru intervenţia echipajelor medicale şi de poliţie.

În prezent, în zonă, circulaţia rutieră se desfăşoară normal. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz şi urmează să se stabilească care au fost circumstanţele producerii acestui eveniment.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top