Connect with us
Credeau că este un gunoi, dar valora 1 milion de dolari. Ce a găsit o familie pe stradă

Externe

Credeau că este un gunoi, dar valora 1 milion de dolari. Ce a găsit o familie pe stradă

Pe lângă pagubele produse, pandemia scoate la iveală și unele episoade pozitive. Astfel, o familie din Virginia a avut parte de un moment bizar, dar și interesant. În timp ce ieșiseră să se plimbe cu mașina pe o distanță mai lungă pentru a se dezmorți după un timp foarte îndelungat de stat în casă, au găsit doi saci despre care credeau că sunt plini de gunoi, nu că ar valora, de fapt, 1 milion de euro. Când au văzut ce se află de fapt înăuntru, au mers direct la poliție.

Credeau că este un gunoi, dar valora 1 milion de dolari. Ce a găsit o familie pe stradă

Săptămâna trecută, membrii familiei Schantz se aflau în mașina lor, când au observat că autoturismul din față a evitat în ultimul moment să lovească ceea ce părea a fi un mare sac de gunoi. Oamenii au oprit în acel moment și nu au trecut nepăsători. Au luat sacul și l-au așezat pe bancheta din spate pentru a-l arunca la gunoi când ajungeau la destinație.

„În loc să lase gunoiul în drum, s-au oprit, l-au ridicat şi l-au aruncat pe bancheta din spate.”, a relatat pentru CNN Scott Moser.

Mare le-a fost mirarea când, puţin mai târziu, au găsit alt sac aruncat pe marginea şoselei, pe care l-au aşezat alături de primul. Ajunşi acasă, au vrut să arunce „gunoiul”, însă au descoperit că în saci nu se aflau resturi, ci o mulțime de bani. Ulterior, s-a constatat că acolo se afla nu mai puțin de 1 milion de dolari.

Oamenii nu s-au gândit nicio clipă să păstreze banii, ci au anunțat numaidecât autoritățile. Acestea i-au lăudat și au apreciat gestul lor ;i spiritul civic, mai ales că „e vorba, totuşi, de 1 milion de dolari.” Autoritățile au demarat o anchetă și încearcă să afle cui aparțin, de fapt, banii.

 

 

Continue Reading
You may also like...

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top