Connect with us
Cu ce se ocupă fostul premier David Cameron. Are un loc de muncă neplătit

Externe

Cu ce se ocupă fostul premier David Cameron. Are un loc de muncă neplătit

David Cameron, în vârstă de 50 de ani, a dezvăluit că are un nou loc de muncă, neplătit, după ce a demisionat din funcţia de premier al Regatului Unit, în urma Brexitului din 23 iunie, relatează Sky News.

Cameron lucrează pentru National Citizens Service Trust (NCS), un program britanic de dezvoltare personală şi socială, pe bază de voluntariat, adresat adolescenţilor cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani din Anglia şi Iralanda de Nord, potrivit news.ro.

„Când mă uit înapoi la cei şase ani în care am fost premier, una dintre cele mai mari realizări ale mele este înfiinţarea National Citizen Service”, scrie Cameron în The Daily Telegraph.

„Sunt oprit adesea pe stradă de părinţi care îmi spun ce diferenţă a făcut NCS în viaţa copiilor lor şi primesc frecvent scrisori de la tineri cărora le-a plăcut foarte mult să ia parte” la program, afrmă el în acest matrial pe care l-a postat pe Facebook.

„De la proiecte-pilot pe care le-am început ca lider al opoziţiei şi până la programul ca atare pe care-l avem în prezent, peste 275.000 de persoane au participat la ceea ce a devenit mişcarea de tineret cu cea mai mare rată de creştere dintre cele de tipul ei din lume „, subliniază fostul premier.

Cameron urmează să devină preşedintele consiliului director al organizaţiei, care va superviza planuri în vederea unei extinderi.

„Sunt încântat că primul meu rol din viaţa de după politică este să-mi continui asocierea cu acest program fantastic, devenind preşedintele NCS Patrons, care aduce împreună un grup interpartinic şi transsectorial de protectori şi ambasadori ce poate ajuta NCS să ajungă la şi mai mulţi tineri”, mai afirmă Cameron.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top