Connect with us
Cursă nebună pe autostradă. Incredibil ce avea un bărbat în mașină

Externe

Cursă nebună pe autostradă. Incredibil ce avea un bărbat în mașină

O cursă nebună, cu un scenariu desprins parcă din filme a avut loc pe o autostradă din orașul Los Angeles. Totul a pornit de la un furt mai puțin obișnuit. Un bărbat a furat o mașină mortuară, însă nu se aștepta să fie așa complicat.

Cursă nebună pe autostradă

Un jaf mai puţin obişnuit a avut loc în oraşul Los Angeles. Hoțul a furat mașina mortuară în care era un sicriu cu o persoană decedată. Evident, cineva a anunțat Poliția care a plecat în urmărire. Ce a urmat este de domeniul filmelor. Bărbatul aflat la volanul mașinii dricului a gonit nebunește în speranța că va scăpa de polițiști.

Cursa s-a terminat când mașina mortuară a intrat într-un alt autoturism care se afla în trafic. În urma impactului, ambele mașini au suferit avarii importante. Cel puţin o persoană a fost rănită, iar hoţul a fost arestat pe loc.

La acest moment nu se cunosc motivele care l-au determinat pe bărbat să recurgă la acest gest extrem. Totuși, autoritățile au precizat că sicriul nu a fost avariat în timpul incidentului.

Sicriu ars în timpul priveghiului

Un incident din același registru, doar că de pe plaiurile noastre, a avut loc ieri, la Brăila. Acolo, în timpul unui priveghi, o lumânare a căzut peste sicriul deschis în care se afla o persoană decedată. Flăcările s-au extins cu repeziciune și au ars sicriul, membrele inferioare ale decedatului, masa, dar și o parte din covor.

Din cercetările pompierilor a reușit că, cel mai probabil, cauza cea mai probabilă a producerii incendiului a fost o lumânare aprinsă și lăsată nesupravegheată. Incendiul s-a produs în timpul priveghiului, când lumânarea a căzut peste sicriu.

„În incendiul de la biserica din cimitir au ars sicriul decedatului, partea membrelor inferioare ale defunctului, masa şi covorul parţial. Cauza probabilă este o lumânare aprinsă lăsată nesupravegheată”, a declarat reprezentantul ISU.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top