Connect with us
Cutremur în Turcia cu magnitudinea de 4,7 pe Richter

Externe

Cutremur în Turcia cu magnitudinea de 4,5 pe Richter

Cutremur în Turcia. Seismul a avut magnitudinea de 4,5 pe Richter și s-a produs în centrul Turciei, la ora 11:57. Cutremurul în Turcia s-a produs la o adâncime de 5 kilometri și a avut loc la distanța de 154 de kilometri față de Ankara.

Citește și: Temeri în Italia, după cutremure. Un vulcan adormit dă semne de revenire

Citește și: Un nou cutremur în Italia, marți, 1 noiembrie cu magnitudinea de 4,9 pe Richter

Cutremurele par să nu se mai oprească. În Italia, în urmă cu două zile, s-a produs un cutremur cu magnitudinea de 6,6 pe Richter, lângă Norcia.

Mai mulţi cetăţeni români din Italia au solicitat asistenţă consulară, iar ambasada României la Roma a răspuns tuturor acestor cereri, potrivit MAE care mai precizează că o familie de români a fost repatriată cu sprijinul ambasadei, ca urmare a cutremurelor care au avut loc recent.
„MAE precizează că în urma cutremurelor care au avut loc în cursul acestei săptămâni în Republica Italiană, o familie de cetăţeni români a fost repatriată, cu sprijinul Ambasadei României în Italia. Atât Ambasada României la Roma, cât şi Consulatul General al României la Bologna continuă monitorizarea situaţiei, fiind pregătite să acorde asistenţă consulară, în caz de necesitate”, se arată într-un comunicat de presă remis duminică Mediafax.

MAE a transmis, duminică, un mesaj în urma cutremurului care a afectat Italia. Ministerul face apel la cetăţenii români care s-ar afla în dificultate să contacteze misiunile diplomatice din zonă la numerele de urgenţă, precum şi autorităţile locale italiene.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top