Connect with us
Descoperire incredibilă a Poliției! Ce s-a găsit în Țăndărei. S-a confiscat totul

Externe

Descoperire incredibilă a Poliției! Ce s-a găsit în Țăndărei. S-a confiscat totul

Descoperire incredibilă a Poliției într-o zonă roșie din România. Oamenii legii au descins în Țăndărei, acolo unde autoritățile au decis să carantineze orașul din cauza coronavirusului.

România trece prin clipe teribile. Peste 4000 de oameni au fost infectați cu coronavirus, iar aproape 200 de români au decedat. În plină pandemie, Poliția a făcut o descoperire șocantă.

Arme de asalt în Țăndărei
Orașul Țăndărei a fost plasat în carantină totală din cauza pandemiei de coronavirus. Astfel, importante forțe de ordine au ajuns în acest oraș. Cu ocazia descinderilor, polițiștii ar fi confiscat 11 arme AK-47 de la interlopi.

Totul s-ar fi întâmplat în urma unor acțiuni desfășurate sâmbătă, între orele 14.00 – 22.00, pe raza orașului Țăndărei și a municipiului Slobozia.

Raziile efectuate de sute de polițiști, jandarmi, militari și polițiști locali au avut rezultate uriașe, mai ales că forțele de ordine au reușit să confiște 11 arme letale și două neletale.

„Au fost controlate în trafic 630 de autovehicule și legitimate peste 900 de persoane. Polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au efectuat verificări pe raza orașului Țăndărei la persoanele fizice deținătoare de arme, în cadrul activităților fiind ridicate 11 arme letale și 2 neletale, în conformitate cu prevederile stabilite prin ordonanțele militare.

De asemenea, polițiștii de Investigare a Criminalității Economice au acționat pentru prevenirea si combaterea faptelor de evaziune fiscală și protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări servicii ilicite și au confiscat bunuri în valoare de peste 2000 de lei”, se arată într-o informare a Poliției.

Potrivit celor de la DW România, armele confiscate sâmbătă la Țăndărei ar fi ‘aceleași puști de asalt AK-47 pe care polițiștii și jandarmii le-au confiscat în urmă cu zece ani și care au fost returnate la finalul acelui proces încheiat cu achitarea definitivă a tuturor inculpaților pe motiv că faptele pur și simplu s-au prescris’.

Continue Reading
You may also like...

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

1 Comment

1 Comment

  1. Olteanu D anut

    2020-04-07T08:53:40+03:00 at 8:53

    Am fost sekestrat si agresat de politisti la Comanesti , pt ca am fost tilharit de cfr-isti. in accelerarul Iasi – Craiova. O D din Comanesti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top