Connect with us
Descoperiri șocante! Actorul Chadwick Boseman s-a căsătorit în secret înainte de a muri

Externe

Descoperiri șocante! Actorul Chadwick Boseman s-a căsătorit în secret înainte de a muri

Chadwick Boseman, cunoscut pentru rolul din filmul „Black Panther”, a murit la 28 august, la vârsta de doar 43 de ani, din cauza cancerului de colon. Acesta se confruntat cu boala nemiloasă încă din 2016, iar organismul său a cedat acum. Vestea tragică a fost confirmată de familia actorului, care a confirmat și faptul că acesta s-a căsătorit în ultimele luni din viață, așa cum se presupunea deja, cu cântăreața Taylor Simone Ledward.

Descoperiri șocante! Actorul Chadwick Boseman s-a căsătorit în secret înainte de a muri

Chadwick Boseman, cunoscut pentru rolul din „Black Panther”, a murit vineri, la vârsta de 43 de ani. Acesta a fost răpus de cancer de colon, nemiloasa boală pe care a reușit să o țină ascunsă, fiind mereu un om foarte rezervat și discret în ceea ce privește viața personală.

Familia sa a fost cea care a făcut anunțul, printr-o postare pe o rețea de socializare, care a strâns peste 6 milioane de aprecieri în 24 de ore.Ultimul mesaj publicat pe contul de Twitter al actorului Chadwick Boseman, care anunța moartea acestuia, a devenit postarea cu cele mai multe like-uri de pe platforma socială. Recordul era deținut de de fostul președinte american Barack Obama, al cărui mesaj împotriva rasismului din august 2017 a adunat peste 4,3 milioane de like-uri.

În cadrul acestui mesaj, familia a declarat că regretatul actor a murit în casa lui, alături de familie și soție, ceea ce sugerează că el și cântăreața Taylor Simone Ledward, cu care avea relație de mai bine de 5 ani, s-au căsătorit.

Cei doi au fost văzuți împreună pentru prima dată în aeroportul din Los Angeles. Ulterior au apărut public în 2017, când au fost invitați împreună la o emisiune. Mai apoi, ei au mers împreună la premiere, inclusiv la Black Panther și 21 Bridges. Se zvonea că în octombrie 2019 ei s-ar fi logodit, iar nunta ar fi avut loc în ultimele luni din viață.

Rolul pentru care va rămâne în memoria fanilor este cel al Regelui T’Challa din Wakanda, care era în același timp războinicul supereroul Black Panther. Filmul lansat în 2018 a fost a fost prima peliculă dedicată unui supererou de culoare și prima producție de acest gen nominalizată pentru Oscarul pentru cel mai bun film.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top