Connect with us
Designer vestimentar renumit, găsit mort în propria casă. Ce s-a întâmplat

Externe

A murit renumitul designer vestimar, Kate Spade

Kate Spade, unul dintre cei mai faimoşi designeri ai momentul, a murit marţi, la vârsta de 55 de ani. Din primele investigaţii se pare căp aceasta s-ar fi sinucis.

Descoperirea terifiantă a fost făcută de cea care avea grijă de locuința sa. Kate Spade avea 55 de ani. Ea a fost găsită marţi dimineaţă, de femeia care făcea curăţenie în apartamentul său din 850 Park Avenue.

Se pare că designerul ar fi lăsat un bilet de adio. Nu mai departe de anul trecut firma Coach a achiziţionat Kate Spade & Company pentru suma de 2,4 miliarde dolari.

Genţile create de Kate Spade au creat senzaţie în anii ’90, compania Kate Spade New York având peste 140 de magazine în SUA şi 175 la nivel internaţional.

Kate Spade s-a născut pe 24 decembrie 1962, în Kansas City, Missouri

Ea a mers la Arizona State University, unde l-a întâlnit pe Andy Spade, cu care a început afacerile, ei înfiinţând Kate Spade New York, la începutul anilor ’90.

Cei doi au înfiinţat această companie după ce au lucrat la magazinul Mademoiselle.

Kate Spade, pe numele ei real Katherine Noel Brosnahan, este creatorea brand-ului Kate Spade New York. În anul 2016, ea și-a vândut ultimele acțiuni pe care le avea în cadrul companiei.

În același ani, împreună cu mai mulți parteneri, a lansat un nou brand, intitulat Frances Valentine.

Citește și Comandorul Ion Stăiculescu a murit. Pilotul, găsit decedat într-o cameră de hotel din Franța

Ion Stăiculescu, unul dintre cei mai buni piloți ai Armatei Române, a fost găsit mort în camera de hotel din Franța în care era cazat.

Pilotul se afla în Hexagon pentru un exercițiu multinațional care să comemoreze 74 de ani de la debarcarea Aliaților în Normandia.

Cazul, catalogat inițial ca moarte suspectă, a fost preluat de autoritățile franceze.

Ministerul Apărării a reacționat cu un comunicat de presă după moartea acestuia:

Pilot militar român decedat în Franța

Comandorul Ion Stăiculescu, comandantul Grupului 90 Operaţional din cadrul Bazei 90 Transport Aerian Otopeni, aflat în misiune în localitatea Cherbourg, Franţa, a decedat astăzi, 2 iunie, în camera de hotel în care era cazat.

Ofiţerul participa, în calitate de comandant de aeronavă, la exerciţiul multinaţional organizat de armata franceză, în perioada 31 mai – 4 iunie, pentru marcarea a 74 de ani de la debarcarea aliată din Normandia. La acest exerciţiu, România participă cu un detaşament format din 33 de paraşutişti militari şi o aeronavă C 27J Spartan.

În dimineaţa acestei zile, ofiţerul a fost găsit fără cunoştinţă de către colegii săi, în camera de hotel. A fost solicitată intervenţia medicală de urgenţă, prin serviciul 112, însă manevrele de resuscitare efectuate de echipajul medical francez au fost fără rezultat, medicii declarând decesul în jurul orei 10.00, ora locală.

Cazul este cercetat, conform procedurilor, de autorităţile judiciare franceze.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top