Connect with us
Doliu în cinematografie! A murit un cunoscut actor, care a jucat în cele mai celebre producții

Externe

Doliu în cinematografie! A murit un cunoscut actor, care a jucat în cele mai celebre producții

Clebrul actor scoţian, John Sessions, cunoscut din seriale şi comedii britanice, a decedat la data de 2 noiembrie. Bărbatul avea 67 de ani și a murit din cauza unui stop cardio-respirator. Anunțuk morții sale a fost făcut de agentul său.

A murit John Sessions, din “Sherlock”

John Sessions a fost un cunoscut comediant și actor, cunoscut și sub numele de John Gibb Marshall. Acesta a decedat luni, 2 noiembrie, în locuința sa din sudul Londrei. Acesta a suferit un atac de cord care i-a provocat moartea. Anunțul a fost făcut de agentul său pentru Variety.

Născut în ianuarie 1953, John Sessions a studiat la Royal Academy of Dramatic Art din Londra cu Kenneth Branagh, căruia i-a fost partener de joc în filmele „Henry V” (1989) şi „Cinci copii şi Arătarea” (2004). Cel mai bine cunoscut este datorită faptului că a jucat în „Spitting Image” şi „Whose Line Is It Anyway?”, o emisiune care se baza pe improvizație.

Actorul a apărut şi în serialele de succes precum “Doctor Who”, “Sherlock”, “Skins”, “Shameless” sau “Outlander”.

În lungmetraje, el a jucat în “Gangs of New York”, de Martin Scorsese, “Doamna de fier”, “Loving Vincent” sau “Mr Holmes”. El a apărut şi în “Mycroft Holmes”, fratele lui Sherlock Holmes.

Numeroase personalități și-au exprimat durerea pentru pierderea marelui actor, iar pe contul de Twitter al emisiunii Quite Interesting a apărut, de asemenea, un mesaj emoționant.

„Înțelepciunea sa incredibilă și cunoștințele sale enciclopedice au jucat un rol uriaș în istoria spectacolului și toată lumea de la QI este profund întristată să afle despre moartea sa.”, a scris QI pe Twitter.

John a vorbit de mai multe ori despre copilăria sa dureroasă și a dezvăluit că nu a reușit niciodată să-și împărtășească sexualitatea cu părinții săi. El a fost gay toată viața, însă nu a vrut ca părinții lui să afle asta. Deși la vârsta de 18 ani, fiind sub influența băuturilor alcoolice, acesta ar fi încercat să-i spună mamei sale că are o altă orientare sexuală, ar fi renunțat. 

În 1994, în timpul unei emisiuni, a fost întrebat de o jurnalistă dacă este gay și a recunoscut, menționând că nu vrea ca părinții lui să afle. A fost dat afară din respectiva producție, pe motiv că nu procedează corect față de părinții lui. Mama lui murit pe neașteptate șase săptămâni mai târziu de la acest eveniment, iar tatăl lui a dezvoltat rapid demență.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top