Connect with us
DOLIU in TV. O prezentatoare a fost OMORATA

Externe

DOLIU in TV. O prezentatoare a fost OMORATA

Este doliu în lumea televiziunii internaționale. Jurnalista Barbara McClatchie a fost ucisă prin ștrangulare în Mexic, țară în care locuia de ceva vreme.

Fotoreportera National Geographic a realizat cele mai bune coperți ale publicației și a fost una din cele mai respectate și premiate jurnaliste din lume. De asemenea, a realizat o serie de reportaje difuzate în întreaga lume la postul de televiziune National Geographic dar și la National Geographic Wild.

O familie a murit din cauza unor cartofi! Cum a fost posibil asa ceva

Medic legist, despre moartea lui Ioan Gyuri Pascu: „E moarte cu aspect subit. A murit cu zile”

Barbara avea 74 de ani și a fost omorâtă prin ștrangulare, conform TV Azteca (televiziune mexicană). Procurorii din Merida, oraș în care femeia stătea de mai multă vreme, au făcut anunțul în această dimineață, mai scrie TV Azteca.

Trupul femeii a fost găsit pe marginea unui drum care făcea legătura între Merida și Cancun, în statul Yucatan. Cu toate că zona în care locuia jurnalista este considerată una din cele mai sigure din statul mexican, se pare că în ultima vreme au loc tot mai multe astfel de evenimente tragice acolo.

Conform primelor declarații făcute de procurori, fotoreportera a fost omorâtă prin ștrangulare. Deocamdată nu se cunoaște motivul crimei, însă se zvonește că ar fi fost jefuită și apoi omorâtă pentru a nu depune vreun denunț la poliție împotriva prădătorilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top