Connect with us
Donal Trump încă nu este convins că schimbările climatice există

Externe

Donal Trump încă nu este convins că schimbările climatice există

Liderii lumii au încercat să îl convingă pe Donald Trump că schimbările climatice nu sunt doar un of al oamenilor de știință! Președintele american, Donald Trump, a scris sâmbătă pe Twitter că va lua o decizie în legătură cu Acordul climatic de la Paris săptămâna următoare, informează Reuters.

Donald Trump va lua o decizie în privința acordului climatic săptămâna ce urmează

”Voi lua decizia finală asupra Acordului de la Paris săptămâna ce vine”, a scris acesta pe platforma de socializare la finalul summitului G7 din Italia, unde a refuzat să se supună presiunilor aliaților de a susține acordul.

Anterior, Donald Trump a declarat că nu crede în schimbările climatice realizate de om şi a promis să „anuleze” Acordul climatic de la Paris, pe care îl consideră dăunător afacerilor americane.
Trump nu poate anula acordul, dar poate genera efecte în rândul celor 193 de ţări participante dacă retrage Statele Unite din înţelegerea de la Paris.

Decizia ar pune sub semnul îndoielii planul COP 21 de a reduce din emisia gazelor cu efect de seră.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top