Connect with us
Casa Albă recunoaşte că starea lui Donald Trump a fost mai gravă decât s-a dezvăluit

Externe

Donald Trump, acuzații grave în plină campanie electorală

Donald Trump este actualul președinte al Statelor Unite ale Americii. Alegerile vor avea loc anul acesta la data de 3 noiembrie și Trump va intra din nou în această cursă. Se știe că el a fost mereu o prezență excentrică și a fost implicat în multe scandaluri, însă acum, chiar în plină campanie electorală, a primit multe acuzații care nu îi fac deloc o imagine bună în fața alegătorilor. Totuși, el contestă tot și încearcă săi convingă pe oameni că nu ar fi putut face astfel de gesturi.

Donald Trump, acuzații grave în plină campanie electorală

În urmă cu ceva timp, Donald Trump susținea că nu are emoții la alegeri și este convins că nimeni nu îi poate lua locul de la conducere. Deși pandemia nu a fost tocmai un avantaj pentru el, președintele crede că oamenii îl vor vota pentru tot ce a făcut pentru ei, în special pentru faptul că ar fi gestionat așa cum trebuie situația provocată de criza sanitară care a lovit omenirea.

Cu toate acestea, scandalurile se țin lanț de Donald Trump. De curând, acesta a fost acuzat că ar fi vorbit dispreţuitor despre americanii morţi în război înmormântaţi în Europa. În revista ‘The Atlantic’ s-a scris că patru surse anonime au declarat că Trump ar fi avut un comportament umilitor la adresa americanilor căzuți în luptă. Se pare că el i-ar fi numit „fraieri” și „ratați”. În plus, ar fi refuzat să viziteze un cimitir american în timpul unei vizite în Franța, deoarece i s-a părut lipsit de importanţă și nu a dorit să-și strice frizura.

Donald Trump a negat aceste afirmații și a explicat că cei care îi aduc astfel de acuzații o fac doar pentru a-l denigra, deoarece nu ar fi posibil ca el să folosească un astfel de limbaj la adresa militarilor. În plus, ar fi făcut multe în favoarea acestora.

În apărarea sa a venit și consilierul pentru securitate națională, Robert O’Brien, care a spus că nu există persoană care să empatizeze mai bine cu situația militarilor decât președintele. De asemenea, secretarul de stat Mike Pompeo susține că niciodată nu a auzit un astfel de limbaj la Trump.

„Cum să te gândești că aș face comentarii negative la adresa militarilor noștri când nimeni nu a făcut atât cât am făcut eu, cu bugetele și cu bugetul pentru armată! Am mărit soldele soldaților! E o situație de toată rușinea, din partea unei reviste îngrozitoare, pe care nu o citesc. The Atlantic este pe moarte, la fel ca majoritatea revistelor, așa că au făcut o poveste falsă ca să obțină ceva vizibilitate.”, a comentat Donald Trump.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top