Connect with us
Donal Trump încă nu este convins că schimbările climatice există

Externe

Donald Trump condamnă dur atentatul din Berlin: Teroriștii trebuie eliminați

Donald Trump a reacționat dur după atentatul terorist comis la târgul de Crăciun din Berlin. Conform președintelui ales al SUA, rețelele teroriste trebuie eliminate de pe fața pământului.

„Oameni nevinovați au fost uciși pe străzi în timp ce se pregăteau de Crăciun. Statul Islamic și alți teroriști islamiști îi atacă continuu pe creștini în sânul comunității lor și în lăcașurile lor de cult. Este un atac terorist terifiant. Acești teroriști și rețelele lor regionale și mondiale trebuie eliminate de pe fața Pământului. Este o misiune pe care o vom duce la capăt cu bine alături de partenerii noștri care iubesc libertatea”, a spus Donald Trump.

Republicanul a aoreciat că situația se înrăutățește la nivel mondial și că lumea civilizată  ar trebui să își schimbe modul de gândire.

Bilanț tragic după atentatul din Berlin

Autoritățile germane au anunțat că cel puțin 12 oameni au murit și alți 48 au fost răniți, după ce un bărbat a intrat cu camionul în mulțimea aflată la târgul de Crăciun din Berlin. Statul Islamic a revendicat acest atac.

Citește și: Atentat în Berlin – Bilanț: cel puțin 12 morți și 48 de răniți LIVE UPDATE

Ministerul de Externe din România a anunțat că face verificări pentru a stabili dacă printre victime se numără cetățeni români.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top