Connect with us
Donald Trump declarații: vreau fanii înapoi pe arene

Externe

Donald Trump declarații: vreau fanii înapoi pe arene

Donald Trump, declarații care șochează: își vrea fanii înapoi în arene în plină pandemie.

Donald Trump declarații: vreau fanii înapoi pe arene

Până acum Statele Unite au raportat 468.895 cazuri de coronavirus și 16.697 de decese.

Deși cifrele nu par să scadă de la o zi la alta, Donald Trump ar vrea ca oamenii să revină în arene și tribune la meciuri.

Sharkey Institute de la Stillman Scool of Business a realizat un studiu în perioada 6-8 aprilie pe un eșantion de 762 persoane. În urma studiului s-a concluzionat faptul că 72% dintre americani nu vor să meargă la nicio competiție până nu se găsește vaccinul contra coronavirusului, conform Reuters.

Acum o săptămână președintele american declara că își dorește fanii înapoi pe arene cât de curând.

Cifrele vorbesc de la sine

Întrebați ce ar face dacă se vor relua competițiile sportive înaintea găsirii unui vaccin contra Covid-19, americanii au răspuns ușor diferit de ce se aștepta președintele. Astfel, în proporție de 72% nu s-ar întoarce pe stadioane sau în săli de sport.

12% ar face-o dacă s-ar menține regulile de distanțare socială.

13% se simt în siguranță și acum pe o arenă sportivă.

Mai mult, 76% dintre subiecți au declarat că vor urmări cu același interes transmisiunile live ale meciurilor.

Donald Trump a transmis reprezentaților celor mai populare competiții din America: NBA, NFL, NHL, MLB, MLS că dorește ca meciurile să se reia cât mai curând. Asta având spectatori ca odinioară.

„Vreau fanii înapoi pe arene! Oricând vom fi pregătiţi. Cât de repede putem, bineînţeles. Nu vă pot da o dată, dar aş spune că o să fie mai curând, decât mai târziu”, a declarat Trump.

„Şi fanii vor să se întoarcă. Ei vor să vadă baschet, şi baseball, şi fotbal şi hochei, ei vor să vadă sportul lor preferat. Ei vor să meargă la cluburile de golf şi să inspire nişte are curat, proaspăt şi frumos”, a declarat Donald Trump.

Datorită pandemiei de Covid-19 toate meciurile de hochei, baschet, NHL și NBA au fost întrerupte. Mai mult, întrecerile din baseball și fotbal au fost amânate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top