Connect with us
Președintele ales al SUA Donald Trump s-a prounțat pentru o relație mai bună cu Rusia, criticându-i dur pe cei care se opun demersului.

Externe

Donald Trump: Doar oamenii proști ar crede că o relație mai bună SUA – Rusia ar fi un lucru rău

Președintele ales al SUA, Donald Trump, a pledat în favoarea unei relații mai bune cu Rusia. El a subliniat că doar oamenii „proști” ar crede că acesta ar fi un lucru rău.

“A avea o relaţie bună cu Rusia este un lucru bun, nu un lucru rău. Numai oamenii ‘proşti’ sau nebunii ar crede că este rău. Avem suficiente probleme în lume fără încă una. Când voi fi eu preşedinte, Rusia ne va respecta mult mai mult decât acum, iar ambele ţări vor lucra, poate, împreună pentru a rezolva o parte dintre numeroasele probleme mari şi presate şi chestiuni ale LUMII!”, a scris Trump pe Twitter.

Declarația republicanului vine după cea a lui Barack Obama. Liderul de la Casa Albă afirmase că Vladimir Putin nu este de încredere și că el „nu este în echipa” americană.

Citește și: SUA expulzează 35 de diplomați ruși și închide două misiuni diplomatice ruse

Serviciile americane de informaţii au conchis într-un raport că Vladimir Putin a ordonat atacurile informatice vizând Partidul Democrat, pentru a o discredita pe Hillary Clinton şi a-l ajuta pe Donald Trump.

Magnatul american i-a acuzat de neglijență pe democrați pentru că au permis ca adresele lor de e-mail să fie sparte de hackeri. El nu a acuzat Rusia de interferență în acest caz.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top