Connect with us
Donald Trump s-a vindecat de coronavirus: "Sunt imun!"

Externe

Donald Trump s-a vindecat de coronavirus: „Sunt imun!”

Donald Trump, președintele SUA, a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus în urmă cu aproximativ 10 zile. Atât el, cât și Melania au contractat virusul de la Hope Hicks, una dintre cele mai apropiate colaboratoare ale lui Donald Trump. Președintele a anunțat că s-a vindecat de noul virus al momentului și că este imun acum și le-a transmis tuturor un mesaj important, așa cum obișnuiește să facă de fiecare dată când are ocazia.

Donald Trump susține că este imun la virus

Donald Trump a contractat noul coronavirus la începutul lunii. Atât el, cât și soția lui au stat în prezența colaboratoarei lor, Hope Hicks, care le-a transmis virusul. Trump s-a aflat sub atenta supraveghere a medicilor care l-au ajutat să se vindece și să-și reia activitatea. Președintele a avut acces la cele mai bune tratamente posibile pentru Covid-19, precum și un tratament experimental cu plasmă de la 3 pacienți vindecați deja.

Donald Trump a avut o apariție controversată. La scurt timp după externare, el a venit la Casa Albă într-o formă maximă, însă nu a purtat masca de protecție. Ulterior, el a participat la o adunare în Florida, unde a vorbit despre mai multe aspecte și a glumit cu cei prezenți acolo, spunându-le că starea lui de sănătate îi permite acum să sărute și să îmbrățișeze pe toată lumea. Acesta a mai transmis că s-a vindecat și este acum imun la virus, însă nu știe pentru cât timp. La fel a precizat și pe contul său oficial de Twitter.

”Se pare că sunt imun. Pot să ies din casă, lucru pe care l-aș fi făcut oricum, pe care l-am făcut deja pentru că trebuie să conduc o țară. Trebuia să ies din beci. Se pare că sunt imun, nu știu, poate pentru mult timp, poate pentru puțin timp, poate pentru toată viața. Nimeni nu știe exact. Dar sunt imun”, a declarat Donald Trump

De altfel, Donald Trump a anunţat că e decis să-şi reia rapid campania și le-a transmis tuturor că situația este sub control și că lucrurile vor reveni la normal în curând, deoarece știința și medicina se ocupă de tot ceea ce trebuie și sunt pe cale să învingă nemilosul virus. El i-a asigurat pe oameni că SUA dispune de cele mai bune tratamente și echipamente medicale. Într-o intervenție anterioară, Trump le-a transmis oamenilor să nu se teamă de virus, ceea ce a provocat numeroase controverse, având în vedere că în SUA au fost identificate 7.700.000 de cazuri de infectare şi peste 215.000 de decese din cauza coronavirusului.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top