Connect with us
Donald Trump a vrbit despre situația locurilor de muncă din America și despre viitorul giganților auto Fiat/Chrysler și Ford

Externe

Donald Trump: „Voi fi cel mai mare creator de locuri de muncă pe care Dumnezeu l-a creat vreodată”

Donald Trump a susținut, miercuri, prima conferință de presă de când a fost ales președinte al Statelor Unite. Trump a afirmat că va fi ‘cel mai mare creator de locuri de muncă pe care Dumnezeu l-a creat vreodată’.

‘Vom crea locuri de muncă. Am spus că voi fi cel mai mare creator de locuri de muncă pe care Dumnezeu l-a creat vreodată. Cred cu adevărat acest lucru’, a afirmat Trump, în conferința de presă susținută în clădirea care îi poartă numele, din New York.

Trump a declarat și că nu știe sigur dacă se va înțelege bine cu președintele rus Vladimir Putin.

‘Nu știu dacă mă voi înțelege bine cu Vladimir Putin’, a declarat Trump.

‘Dacă Putin îl place pe Donald Trump, consider acesta un avantaj, nu un dezavantaj, pentru că avem o relație oribilă cu Rusia’, a mai spus viitorul președinte american.

Trump admite că Rusia ar putea sta în spatele atacurilor cibernetice

În aceeași conferință de presă, președintele-ales a admis posibilitatea ca atacurile cibernetice împotriva Partidului Democrat, din timpul campaniei electorale, să fie comise de Rusia.

‘Cred că a fost Rusia’ a spus Trump la prima sa conferință de presă după câștigarea alegerilor prezidențiale

El a afirmat însă că informațiile neverificate despre legăturile pe care le-ar avea cu Rusia ‘nu ar fi trebuit publicate niciodată’, acest gest fiind ‘o rușine’ din partea unor ‘oameni bolnavi’.

Președintele-ales a vorbit și despre situația locurilor de muncă din țară și despre îngrijorările exprimate de mai multe concerne auto precum Fiat/Chrysler și Ford.

‘Am avut vești fantastice în cursul ultimelor două săptămâni. Am fost foarte activ din punct de vedere economic pentru țara noastră’, a precizat Trump.

Potrivit acestuia,multe grupuri constructoare de automobile se vor instala în SUA.

‘Vești mari vor fi anunțate în următoarele două săptămâni despre grupuri care vor construi în Vestul Mijlociu’, a mai spus președintele ales. Trump și-a exprimat speranța că General Motors și industria farmaceutică vor urma acest exemplu.

Citește și: Traian Băsescu: „Eu cred în America lui Trump!”. Ce spune despre propagandiștii pro-ruși

Donald Trump va fi investit în funcție pe 20 ianuarie 2017. În timpul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale, acesta a pornit o adevărată ofensivă împotriva delocalizărilor și pentru relansarea activității industriale în SUA.

Trump a promis că a promis că va impune taxe vamale prohibitive de 45% asupra importurilor din China. La sfârșitul anului 2016, rata de șomaj din Statele Unite a scăzut la 4,7%, cel mai coborât nivel din ultimii nouă ani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top