Connect with us
Dublu atentat în Bagdad soldat cu zeci de morți și răniți. Exploziile provocate într-o piață aglomerată nu au fost revendicate.

Externe

Dublu atentat în Bagdad. Cel puțin 21 de morți și peste 40 de răniți

Cel puțin 21 de oameni și-au pierdut viața într-un dublu atentat în Bagdad, produs sâmbătă 31 decembrie 2016. În plus, peste 40 de persoane au fost rănite.

Tragedia a fost provocate de două bombe care au explodat într-o piață aglomerată din Bagdad. Potrivit Poliției, exploziile au avut loc în apropierea unor magazine de piese auto. Bombele au fost detonate într-o piață extrem de aglomerată.

Dublu atentat în Bagdad- nu a fost revendicat deocamdată

Deocamdată dublul atentat nu a fost revendicat de nicio grupare. Însă, este cunoscut faptul că jihadiştii Statului Islamic organizează adeseori atentate asupra civililor din capitala Irakului, transmite Reuters.

Citește și: Atentate sinucigașe în Irak: Cinci morți și 25 de răniți

Jihadiştii Statului Islamic au pierdut în ultimele luni mare parte din teritoriile nordice şi vestice controlate anterior în Irak. Mai mult, forţele guvernamentale irakiene au lansat împreună cu kurzii peshmerga şi miliţiile şiiţe o ofensivă puternică asupra bastionului jihadist de la Mosul, relatează news.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top