Durere fără margini! Meghan Markle a pierdut sarcina

25.11.2020
Durere fără margini! Meghan Markle a pierdut sarcina

În ultima vreme, în presa străină s-a vorbit tot mai multe despre faptul că Meghan Marke și prințul Harry ar urma să devină părinți pentru a doua oară. S-a mai zvonit până acum că actrița ar fi însărcinată, însă mereu se dovedea că sunt speculații. La fel a fost și acum, însă Meghan și Harry chiar au suferit o dramă, pentru că femeia a pierdut o sarcină chiar în această vară.

Meghan Markle urma să devină mamă pentru a doua oară

Meghan Markle a vorbit astăzi despre cea mai dureroasă experiență din viața ei, care i-a marcat enorm atât pe ea, cât și pe prințul Harry. Celebra actriță era însărcinată cu cel de-al doilea copil, însă, în iulie, a fost victima unui avort spontan.

Ea a explicat că totul s-a produs în timp ce îi schimba scutecul lui Archie, moment în care a simțit o înțepătură extrem de dureroasă, care a pus-o la pământ. Ea a simțit atunci că ceva nu este în regulă, însă a încercat să rămână calmă pentru a nu-l agita nici pe micuț, motiv pentru care a început să fredoneze un cântec de leagăn.

Meghan a mărturisit că, în acele momente de panică, își strângea copilul în brațe și simțea că urmează să-l piardă pe cel pe care îl purta în pântece. Mai apoi, s-a trezit pe un pat de spital. Soția prințului a explicat că durerea pe care i-a lăsat-o această tragedie nu poate fi explicată.

„După ce i-am schimbat scutecul, am simțit o crampă extrem de dureroasă. Am căzut pe podea cu el în brațe, fredonând un cântec de leagăn pentru a ne menține pe amândoi calmi, tonul vesel era într-un contrast puternic cu sentimentul meu că ceva nu era în regulă. Știam, în timp ce îmi strângeam primul copil născut, că îl pierd al doilea. Câteva ore mai târziu, eram pe un pat de spital, ținându-mă de soțul meu. A pierde un copil înseamnă a purta o durere aproape insuportabilă, trăită de mulți, dar dicutată prea puțin.’, a dezvăluit Meghan Markle.

În ultima vreme s-a vorbit tot mai mult de faptul că Meghan Markle ar fi însărcinată. Totul a pornit de la faptul că după ce Ducesa de Sussex a cerut la Înalta Curte de Justiție din Marea Britanie modificarea datei de judecată într-un proces. În plus, ea a fost surprinsă de mai multe ori purtând anumite ținute care parcă încercau să-i acopere burtica de gravidă.