Connect with us
Durere pentru Regina Elisabeta. Anunțul decesului a fost făcut

Externe

Durere pentru Regina Elisabeta. Anunțul decesului a fost făcut

Regina Elisabeta a II a a Marii Britanii este o mare iubitoare de animale. în special de câini și cai. După sărbători, aceasta a primit o veste tristă.

Unul dintre caii care o însoțeau pe regină la fiecare ieșire cu trăsura a murit. Poliția londoneză a publciat informația pe Twitter.

„Vă anunţăm cu tristeţe că unul dintre caii care o însoţeau pe Regina Elisabeta a murit. Este vorba despre Keston, căruia îi mulţumim pentru toate serviciile”, au anunțat oamenii legii, potrivit Daily Mail.

Citește și: Tristețe la Casa Regală din Marea Britanie. Ar putea fi ultimul Crăciun pentru el

Pe cine a decorat Regina Elisabeta a II a la final de an

Cei şapte scafandri britanici care au salvat, în luna iulie, o echipă de fotbal de copii din Thailanda dintr-o grotă inundată se numără printre personalităţile decorate de regina Elisabeta a II-a, potrivit listei tradiţionale de distincţii regale de Anul Nou.

„A fost o muncă de echipă şi sunt foarte onorat că a fost recunoscută, în special pentru că nu te apuci de o astfel de operaţiune de salvare aşteptând un astfel de rezultat”, a declarat Vernon Unsworth, unul dintre salvatori.

„După ce i-am salvat pe toţi aceşti copii, este cireaşa de pe tort”, a adăugat el.

În total 1.148 de persoane au fost decorate, dintre care 43 pentru participarea la eforturile de salvare de după atentatele care au lovit Manchester şi Londra în 2017, soldându-se cu 35 de morţi.

Printre numele prezente pe această listă se află cel al lui Christopher Nolan. Regizorul unor filme ca „Inception”, „Memento” sau trilogia „The Dark Knight”, care a fost nominalizat în acest an la Oscaruri pentru „Dunkirk”, va fi făcut comandor al Ordinului Imperiului Britanic.

Autor al trilogiei „Materiile întunecate”, scriitorul de fantasy Philip Pullman a fost făcut cavaler al Ordinului Imperiului Britanic pentru servicii aduse literaturii.

Comedianul Michael Palin devine, la rândul lui, primul membru al grupului de umor Monty Python care primeşte titlul de cavaler.

Reconvertit în producător de documentare şi scriitor de impresii de călătorie, el este decorat pentru servicii aduse „culturii şi geografiei”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top