Connect with us
Este ştirea momentului în lume! Preşedintele pozitiv la testul de coronavirus!

Externe

Este ştirea momentului în lume! Preşedintele pozitiv la testul de coronavirus!

Președintele Braziliei a declarat pentru postul CNN Brasil că are semne de infectare cu noul COVI-19. În mesajul său de la renumitul post de televiziune, Jair Bolsonaro a spus că va urma o serie de teste pentru a se stabili diagnosticul. Presa locală scrise pe surse că rezultatul a ieșit pozitiv și că acesta este infectat cu noul coronavirus.

Știrea momentului vine din Brazilia, Președintele Jair Bolsonaro, testat pozitiv cu coronavirus

După ce a declarat la CNN că are febră 38 de  grade, tuse, stări de oboseală și dureri atroce musculare, președintele a fost testat pentru infecția cu coronavirus, iar potrivit www.band.uol.com.br, acesta a fost confirmat pozitiv. Încă de la primele semne șeful statului a trecut pe schema de tratament și președintele țării este în stare stabilă, deși are câteva semne care-l fac să fie mai slăbit.

Aflat în izolare potrivit sursei citate, președintele Jair Bolsonaro, urmează să facă un al doilea test de coronavirus, iar rezultatul acestuia va fi prezentat marți.

Jurnaliștii din Brazilia mai susțin că președintele țării este sub tratament cu hidroxiclorochină încă de la primele semne.

Jair Bolsonaro testat pozitiv cu coronavirus. Știrea momentului din Brazilia

Jair Bolsonaro testat pozitiv cu coronavirus. Știrea momentului din Brazilia

A fost sceptic în privința coronavirus

Jair Bolsonaro are 65 de ani și încă de la începutul pandemiei, președintele Braziliei a fost foarte sceptic în prința coronavirus. Acesta a declarat pentru CNN că a făcut testul după ce s-a supus unei investigații la Spitalul Militar, iar radiografia ar fi arătat că plămânul său este complet curat.

În filmarea făcută de susținătorii acestuia a susținut că totul va fi bine, continuând să fie sceptic cu privire la infectare cu noul COVID-19, dar și în unele declarații afirmând că este sceptic cu privire la boală.

După Statele Unite, Brazilia este ţara cea mai afectată din lume de pandemie, cu 1,6 milioane de cazuri de COVID-19 dintre care 65.487 de decese până în prezent.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

2 Comments

2 Comments

  1. Dl Scarbescu

    2020-07-07T14:16:38+03:00 at 14:16

    Sper să aibă nevoie și de oxigen, ceea ce le doresc tuturor celor care nu cred in existența și virulența virusului punandu i în pericol pe cei din jurul lor.

  2. Dan T

    2020-07-07T12:08:11+03:00 at 12:08

    Daca se confirma stirea, Bolsonaro ar trebui sa fie consecvent si sa nu stea in izolare, nicicum in carantina.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top