Connect with us
Explozie puternică în port! Doi muncitori și-au pierdut viața

Externe

Explozie puternică în port! Doi muncitori și-au pierdut viața

Doi muncitori şi-au pierdut viaţa miercuri într-o explozie produsă în portul Livorno, în centrul Italiei, a anunţat Departamentul naţional de pompieri, relatează dpa.

„Explozie la un rezervor mare într-un depozit’, a anunţat pe Twitter Departamentul de pompieri. ‘Doi lucrători loviţi de explozie au murit. Intervenţia la faţa locului continuă’, a precizat sursa citată.

Câţiva muncitori aflaţi în apropiere au suferit leziuni uşoare sau vânătăi, dar nimeni altcineva nu a fost rănit grav, aşa cum sugeraseră informaţii difuzate iniţial, a anunţat ANSA, citând servicii de urgenţă.

Potrivit ANSA, accidentul a avut loc cu puţin timp înainte de ora 14.00 (12.00 GMT). În timp ce muncitorii efectuau lucrări de întreţinere la un dispozitiv cu substanţe inflamabile.

Politicienii locali şi regionali au ajuns la faţa locului, în timp ce sindicatul CGIL a lansat un apel la sporirea eforturilor la nivel naţional pentru îmbunătăţirea sănătăţii şi a securităţii la locul de muncă.

ȘTIRE ASEMĂNĂTOARE: ACCIDENT GRAV în Olanda! Cinci români au murit pe loc

Cinci cetățeni români – patru bărbați și o femeie – au murit luni într-un accident rutier petrecut în Olanda. Din primele informații, microbuzul în care se aflau s-a ciocnit cu un camion.

Bărbații au vârste cuprinse între 27 și 37 de ani, iar femeia are 24 de ani.

Tragedia s-a petrecut pe o şosea din sudul ţării, N270, însă nu se știe ce anume a provocat accidentul, însă oamenii legii sosiți la fața locului au început cercetările.

Microbuzul în care se aflau cei cinci s-a ciocnit frontal cu un camion de salubritate, iar cetățenii români au murit pe loc.

Alte patru persoane au fost rănite grav şi se află acum la spital. Printre cei răniți se află și șoferul camionului.

Românii ieşiseră de curând din tură, de la carmangeria la care lucrau. Potrivit presei olandeze, ei locuiau în Germania, la Goch, oraș de graniță, informează Digi24.ro.

CITEȘTE ȘI: Doi oameni au ars de vii într-un accident grav pe DN10! Drumul este blocat pe ambele sensuri
Un politician de la PSD a provocat un accident grav: 4 victime!

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top