Connect with us
Familie răpusă de durere. Opt membri au murit din cauza coronavirusului, deși s-au protejat

Externe

Familie răpusă de durere. Opt membri au murit din cauza coronavirusului, deși s-au protejat

Pandemia de coronavirus continuă să lovească. Situația este din ce în ce mai dificilă și numărul de infectări a început să crească din nou în urma sezonului estival, când lucrurile se mai domoliseră. Astfel, pericolul nu a trecut și mulți oameni continuă să moară din cauza nemilosului virus. Un caz foarte grav a fost identificat în Arizona, unde opt membri ai aceleiași familii și-au pierdut viața după ce s-au infectat cu COVID-19, deși erau foarte precauți și atenți la regulile de sănătate, având în vedere că aveau în familie și persoane din categoria de risc.

Opt membri ai aceleiași familii, răpuși de nemilosul virus

Un caz ciudat a avut loc în Statele Unite ale Americii, unde situația este una gravă. Statisticile raportează aici aproximativ 60 de mii de infectări cu noul coronavirus pe zi. De la începutul pandemiei, au fost înregistrate peste 8 milioane de cazuri și aproape 222 de mii de decese.

Coronavirusul a lovit o întreagă familie, unde opt membri au decedat. Deși cu toții erau foarte atenți la respectarea măsurilor de prevenire și țineau cont de restricțiile impuse, se pare că nu a fost suficient și au contractat virusul. Ricardo Aguirre și-a pierdut tatăl și alți 7 membri ai familiei, care toți au murit din cauza virusului. În plus, și bărbatul, dar și soția și doi dintre copiii lui s-au îmbolnăvit.

Primul care a contractat virusul a fost tatăl lui Ricardo, care a decedat luna trecută, după ce a luptat mult timp cu virusul. În prezent, mama acestuia se chinuie să suporte sechelele rămase după îmbolnăvire și face diferite tratamente. Facturile pe care familia trebuie să le plătească pentru serviciile medicale se apropie de un milion de dolari. Bărbatul este cu atât mai îngrijorat cu cât curând va veni pe lume cel de-al patrulea copil al său, iar afacerea lor a dat faliment, aceasta reprezentând singurul lot venit. El se teme că nu va putea plăti toate cheltuielile.

„Mă simt atât de neputincios! Sunt furios că nu am putut să mă întorc acolo unde eram. Mi-am pierdut tatăl. Este foarte greu. Tatăl meu a murit pe 11 septembrie în brațele mele, la 03:30 dimineața. A fost foarte greu, pentru că noi făceam totul împreună. 42 de ani am fost alături de el. E prea mult! Nu-mi permit, e prea mult! E ca și cum aș mai plăti o casă! Cu tot ce se întâmplă, tot ce îi cer lui Dumnezeu e putere să mă descurc încă o zi.”, spune el.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top