Femeia cu cei mai urâți dinți din lume s-a schimbat enorm! Cum arată acum

12.11.2020
Femeia cu cei mai urâți dinți din lume s-a schimbat enorm! Cum arată acum

Femeia cu cei mai urâți dinți din lume trăiește o viață nou după ce a trecut printr-o intervenție care i-a schimbat dantura. Se numește Gemma Swift și trăit un calvar mulți ani, din cauza aspectului ei fizic. Faptul că era marginalizată de ceilalți au determinat-o să se înscrie la o celebră emisiune care repara defectele oamenilor. Ce a urmat i-a schimbat complet viața și a ajutat-o să capete încredere în ea.

Cum arată acum femeia cu cei mai urâți dinți

Gemma Swift, catalogată drept femeia cu cei mai urâți dinți din lume și-a făcut curaj și s-a înscris la o emisiune TV specializată pe transformări. Acolo, specialiștii i-au reparat dantura dezastruoasă, iar din acel moment viața femeii s-a schimbat enorm.

Recent, Gemma a fost invitată în emisiunea lui Jeremy Kyle, unde și-a etalat dantura de 10.000 de lire sterline. Cu un aspect fizic mult mai plăcut și cu mult mai multă încredere în ea, femeia a apărut în platoul TV într-o cu totul altă formulă.

De altfel, ea a și spus că este un alt om acum și că toate intervențiile chirurgicale pe care le-a îndurat asupra danturii, au meritat din plin, pentru că au făcut-o să arate așa cum a visat mereu.

Femeia cu cei mai urâți dinți din lume s-a schimbat enorm! Cum arată acum

Deși oamenii au râs de ea și i-au făcut chinul și mai mare în perioada de dinaintea transformării, Gemma a mers înainte. Puțini au fost cei care știau că femeia și-a pierdut dinții în urma unui accident teribil petrecut când ea avea doar 6 ani. De atunci nimic nu a mai fost normal pentru fetița care avea să ajungă o femeie dur criticată de cei din jur.

După multiplele operații care au vizat tranformarea ei, Gemma a declarat că în sfârșit poate să se uite în oglindă. Începuse să se urască și refuza să-și privească chipul trist și suferind.