Connect with us
Manuel Valls, fostul premier al Franței, a fost pălmuit de un tânăr într-o vizită pe care o efectua în localitatea Lamballe.

Externe

Fostul premier francez Manuel Valls, pălmuit de un tânăr VIDEO

Fostul premier francez Manuel Valls, candidat al socialiștilor la alegerile primare, a fost pălmuit de un tânăr, în cursul unei vizite pe care a efectuat-o la Lamballe.

Tânărul, în vârstă de doar 18 ani, a fost plasat în arest preventiv, sub acuzația de ”violenţe asupra unei persoane însărcinate cu o misiune în serviciul public”, în contextul în care Valls este deputat.

Incidentul s-a petrecut la ieșire din sediul primăriei din Lamballe, unde mai mulți oameni veniseră să-l vadă pe fostul premier. Tânărul i-a întins mâna lui Manuel Valls, ca și când ar fi vrut să-l salute, apoi i-a dat o palmă.

Citește și: Atac armat in SUA!

Adolescentul a strigat „aici e Bretagne”, înainte de a fi trântit la pământ și imobilizat de forțele de ordine. ”Ar fi spus, în timp ce era reţinut, că nu-i place felul în care Valls trata cetăţenii. Dar asta rămâne de verificat”, a spus procurorul care se ocupă de caz.

Manuel Valls, pălmuit de un simpatizant al extremei dreapte?

În presa franceză există informații că tânărul ar fi membru al extremei dreapta din Bretagne, dar acest lucru nu a fost confirmat încă.

Manuel Valls și-a continuat vizita după acest incident. ”Sunt unii care contestă democraţia şi cei care o încarnează (…). Nu mi-a fost niciodată frică de contactul şi relaţia cu compatrioţii mei”, a declarat el pentru presă.

”Dar ştiu că democraţia nu poate însemna violenţă”, a adăugat el.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top