Connect with us
George H.W. Bush și soția sa Barbara,în spital din cauza unor probleme de sănătate.Fostul președinte este la terapie intensiva

Externe

Fostul președinte american George H.W. Bush, internat la terapie intensivă

Fostul președinte american George W.H. Bush a fost mutat le secția de terapie intensivă a Spitalului Metodist din Hudson. Acesta a fost internat sâmbătă, după ce a acuzat probleme respiratorii cauzate de o pneumonie. Și soția fostului președinte, Barbara Bush, a fost internată în același spital. Ea a acuzat o stare generală de oboseală şi a experimentat o tuse puternică.

Jean Becker, secretara fostul președinte republican, a anunţat anterior că acesta este în stare stabilă şi se simte bine, putând fi externat în următoarele zile. Miercuri, condiția acestuia s-a agravat și a fost mutat în secția de terapie intensivă.

Internarea Barbarei Bush a fost catalogată de medici ca o măsură preventivă, după ce aceasta a acuzat o stare de oboseală generală şi o tuse puternică.

George H.W. Bush are 92 de ani

George H.W. Bush Sr. este cel mai bâtrăn ex-preşedinte american în viaţă, după ce a împlinit 92 de ani în iunie 2016.  Acesta se confruntă de mai mulți ani cu probleme de sănătate. Bush Sr. a fost internat pentru aritmie şi diagnosticat cu o afecţiune de tiroidă numită boala Greves, încă de pe vremea când era liderul Statelor Unite, între anii 1989 și 1993.

Citește și: Dragnea și Grindeanu, invitați la investirea lui Trump. Reacția lui Iohannis

George Bush Sr, i-a trimis o scrisoare lui Donald Trump, care urmează să fie instalat în fucnția de președinte al SUA vineri, în care și-a cerut scuze că nu poate fi prezent la ceremonia de investitură. El i-a urat mult noroc „în călătoria incredibilă de a conduce măreața noastră țară”.

„Doctorii mi-au spus că dacă o să stau afară în ianuarie, o să ajung la doi metrii sub pământ. La fel și pentru Barbara. Așa că suntem blocați în Texas”, a scris fostul președinte în scrisoarea pentru Trump.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top