Connect with us
Un incendiu face ravagii în Japonia, unde peste 500 de clădiri au fost evacuate din calea flăcărilor, iar două persoane au fost rănite.

Externe

Incendiu în Japonia: Peste 500 de clădiri, evacuate

Un incendiu de proporții are loc în Japonia, la Itoigawa, un orășel situat în provincia Niigata, din partea de nord-est a statului nipon.

Serviciile de intervenție japoneze au anunțat că operațiunile de stingere sunt în curs. În jur de 50 de case și alte zeci de construcții au fost avariate în mai puțin de cinci ore. Două femei, cu vârsta de aproximativ 40 de ani, au fost rănite ușor.

Nu mai puțin de 17 mașini de pompieri au fost mobilizate, iar autoritățile din Japonia au ordonat ca 586 de clădiri să fie evacuate din calea flăcărilor. Incendiul se propagă rapid, având în vedere că majoritatea caselor niponilor sunt din lemn.

Citește și: Fenomen bizar pe cer după cutremurul din Japonia VIDEO

Incendiu în Japonia. Focul a pornit de la un restaurant

Focul a izbucnit în jurul orei locale 10.30 (4.30 ora României), într-un restaurant chinezesc. Vântul puternic a făcut ca flăcările să se extindă la clădirile din jur.

Guvernatorul Prefecturii Niigata, Ryuichi Yoneyama, a cerut Guvernului să trimită armata, pentru a se alătura pompierilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top